Treili Oy

Julkaistu: 20.04.2018

Aiheet: Asiakastarinat . Asiantuntija- ja palveluyritykset

 

Treili Oy:n taloushallinto vastaa tämän päivän tarpeita Lemonsoftin avulla

”Sähköiset ostolaskut olivat pääsyy, miksi halusimme vaihtaa yritysohjelmistoa niin sanotusti tälle vuosisadalle. Elimme kirjanpidollisesti kivikautista aikaa, ilman ostolaskuohjelmaa ja ostoreskontraa.” kuvailee Treili Oy:n talouspäällikkö Tarja Leppänen. Uutta yritysohjelmistoa valitessaan Treili Oy harkitsi kolmea eri ohjelmaa, joista yhtenä vaihtoehtona suosittelujen kautta Lemonsoftia.

Lemonsoft vakuutti hallinnon työntekijät käytettävyydeltään. Treili Oy: on huomannut ohjelman helppokäyttöiseksi ja laskutuspuolen ”inhimilliseksi”. ”Se minkä verran käytät, sen verran maksat - ajattelutapa sopii meille.” ,kertoo Treili Oy:n toimitusjohtaja Leena Lehtonen. ”Jos kaipaa mukautuvaa ohjelmaa, Lemonsoft on ehdottomasti oikea valinta. Näemme ohjelmasta, kuinka paljon potentiaalisia osia olisi käytettävissä. Niitä on myös helppo ottaa tarvittaessa käyttöön.” Summaa Tarja Leppänen kokemuksiaan.

 

”LemonOnline on käytettävyydeltään omaa luokkaansa”

 

Talouspäällikkö Tarja Leppänen koulutti Treili Oy:n yksiköiden päälliköt käyttämään Lemonsoftia. Kollegoiden perehdyttäminen on ollut helppoa, kun on itse omaksunut käyttämään ohjelmaa yrityksen tarpeita ajatellen. ”Saamme haettua sellaiset raportit kuin haluammekin. Räätälöintimahdollisuutta on toistaiseksi käytetty vain kustannuspaikkakohtaisen laskelmien hakuun.” Tämän lisäksi Lemonsoftin liikkuva versio LemonOnline on Leppäsen mukaan käytettävyydeltään omaa luokkaansa.

Lemonsoft näkyy Treili Oy:n arjessa tiiviisti. Sopimusvuoren johtajat hyväksyvät oman yksikkönsä laskut Lemonsoftissa. ”Ohjelman myötä talous-ja budjettiseurantaan tuli ihan uusi, erilainen ikkuna. Johtajien tietoisuuden lisääntyminen oman yksikkönsä tilanteesta otti ison harppauksen eteenpäin.” Kertoo toimitusjohtaja Leena Lehtonen.

Aiemmin Treili Oy:n talousjohtajana työskennellyt Lehtonen muistelee, että ennen Lemonsoftin käyttöönottoa manuaalista työtä oli paljon. Aikaa kului etenkin laskujen aitouden ja oikeellisuuden todentamiseen. Tämä työ on nykyään huomattavasti helpottunut, kun hyväksynnän tekee se henkilö, joka tilauksen on myös tehnytkin.

Paikallisuus, palvelu ja tavoitettavuus arvossaan

Treili Oy:ssä annetaan arvoa Lemonsoftin paikallisuudelle sekä hyvän palvelun tärkeydelle toimivan ohjelmiston rinnalla: ”Asiakkaana haluaisin korostaa yhteistyön sujuvuutta. Pidän siitä, että meillä on nimetty yhteyshenkilö, joka on tavoitettavissa, eikä ole liian kiireinen vastaamaan yhteydenottoihimme.”, kertoo toimitusjohtaja Leena Lehtonen.

 

”Johtajien tietoisuuden lisääntyminen oman yksikkönsä tilanteesta otti ison harppauksen eteenpäin.” -Treili Oy:n toimitusjohtaja Leena Lehtonen

Kun asiakas tarvitsee neuvoja niin sanotusti samalla sekunnilla, apu löytyy Lemonsoftin asiakastuesta. Ohjelmaa päivittäin käyttävälle Tarja Leppäselle puhelinsoiton päästä löytyvä apu onkin tullut jo tutuksi: ”Lemonsoftin helpdesk on aivan loistava. Olen asioinut monia kertoja ja saan aina vastauksen. Tämä ei ole missään tapauksessa itsestäänselvyys.”

Treili Oy:ssä ollaan tietoisia myös tulevaisuuden mahdollisuuksista. Leppänen on osallistunut Lemonsoftin dynaamisen raportoinnin eli LemonBI:n esittelyyn ja seuraa mielenkiinnolla sen saatavuutta. Tiedonhallinnan-ja työstön ollessa kunnossa, raporttien tulkintapuolelle halutaan käyttää yhä enemmän resursseja. ”LemonBI:ssä houkuttelee visuaalisuus sekä mahdollisuus raportoida entistä paremmin.”

Lemonsoft mukana tuomassa sujuvuutta Treili Oy:n päivittäisiin toimintoihin:

  • Ostoreskontran – ja ostolaskujen käsittely saatu vastaamaan tämän päivän tarpeita
  • Talous- ja budjettiseuranta ottanut ison harppauksen eteenpäin
  • Henkilöstön mukana liikkuva LemonOnline koettu hyväksi käytössä
  • Yhteistyö ja henkilökohtainen palvelu toimivaa

Treili Oy lyhyesti

  • Sopimusvuori on tamperelainen kasvava mielenterveys- ja päihdepalveluita, ikäihmisten palveluita sekä koulutus- ja kehittämispalveluita tuottava organisaatio.
  • Yhteistyökumppaneita mm. Tampereen kaupunki, Pirkanmaan alueen kunnat, järjestöt, yksityiset asiakkaat sekä yritykset
  • Henkilöstömäärä yhteensä n. 270 mielenterveys- päihde- ja vanhustyön asiantuntijaa.
  • Toimintaa vuodesta 1970 alkaen
  • Lue lisää: www.treili.fi