Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Timaco Oy

Julkaistu: 04.05.2018

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus . Resurssien- ja projektinhallinta

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Timaco Oy:ssä on luotettu Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmään jo vuodesta 2011. Toimitusjohtaja Jouko Tiainen kertoo, että ennen Lemonsoftia käytössä olleesta ERP-järjestelmästä puuttui toiminnanohjauksen moduli. ”Toiminta rupesi olemaan niin isolla volyymilla, että oli pakko tehdä jotain, saadaksemme tilanteen hallintaan. Päätimme näin ollen ottaa uuden paremman järjestelmän tilalle.” Timaco Oy:ssä kilpailutettiin uutta ERP-hankintaa varten viisi järjestelmää. Jouko Tiainen kertoo vakuuttuneensa Lemonsoftin positiivisesta otteesta sekä soveltuvuudesta Timacon tarpeisiin.

 

timaco_jouko-tiainen-172x300”Timacon kilpailuvaltteina ovat tietynlainen ketteryys, joustava ja nopea reagointi asioihin sekä tietysti ammattitaito. Meillä on osaava henkilöstö ja olemme investoineet paljon koneisiin. Prosessimme on hyvin turvattu, ettei toimintaan tulisi keskeytyksiä aiemmin tehdyistä virheistä. ” Lemonsoft toimii Tiaisen mukaan tällä hetkellä keskeisenä osana Timacon arkea. ”Lemonsoft on ratkaissut monta käytännön ongelmaa: Meillä on säästynyt henkilöstöresursseja ja virheet ovat vähentyneet. Olemme myös pystyneet vapauttamaan työvoimaa firman sisällä muihin toimintoihin. Esimerkiksi Lemonin automaattiset ostotilaukset on näppärä ominaisuus. Kun viimeinen koneistusvaihe on tehty, laitamme vain raksin ruutuun ja ohjelma tekee meille automaattisesti ostotilauksen seuraavasta alihankintavaiheesta. Tämä oli meille aiemmin työllistävä vaihe tehdä manuaalisesti.”

 

 

”LEMONSOFT ON RATKAISSUT MONTA KÄYTÄNNÖN ONGELMAA”

Tällä hetkellä jatkuva kasvu pitää yrityksen kiireisenä. Timaco Oy:n suorat asiakkaat sijaitsevat kotimaassa – näistä tärkein on paikallinen Ponsse Oyj.  Jouko Tiainen kertoo, että Lemonsoftia on jalostettu keskeisimmän asiakkaan suuntaan, jolloin tilaukset tulevat suoraan järjestelmään. Myös systemaattinen laadunseuranta tukee osaltaan yhteistyötä asiakkaiden kanssa: ”Tämä toimii hyvin ja voimme heti käsitellä asiat asiakkaan kanssa palavereissa dokumenttien ja syykoodien avulla.”

Toimitusjohtaja Jouko Tiaisen mukaan yhteistyö Lemonsoftin kanssa on yleisesti ottaen sujunut hyvin ja myös järjestelmätoimittajalta toivottuja kehitysaiheita on mennyt eteenpäin. ”Reagointi palvelupyyntöihimme on ollut kiitettävää ja Lemonin Helpdeskistä meillä ei ole siitä yhtään negatiivista kokemusta. Mikäli tulee ongelmia, tuntuu että Lemonsoft haluaa ratkaista ne pian. Usein jopa samana päivänä.”

 

timaco

Timaco Oy lyhyesti:

  • Vuonna 1996 perustettu yritys, jonka toimialaan kuuluu CNC-koneistus ja metallin alihankinta
  • Toimipiste Iisalmella
  • Työllistää 67 henkilöä
  • Lue lisää: www.timaco.fi


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Yhteydenottopyynnön jättämällä otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!