Uudenmaan Ohutlevy Oy

Julkaistu: 25.06.2018

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Uudenmaan Ohutlevy Oy tarjoaa asiakkailleen ohutlevyosien valmistusta, särmäystä, taivutusta ja aihioleikkausta sopimusvalmistuksena. Yrityksessä useamman vuoden vaikuttaneet toimitusjohtaja Janne Jääskeläinen ja tuotantopäällikkö Pasi Haverinen kertovat yhtiön keskittyvän pääasiassa edelleen samoihin palveluihin, joista perustajat aloittivat yli 25 vuotta sitten. Vuoden 2018 alussa yrityksen itselleen ostaneet yrittäjät tuntevat alansa ja asiakkaansa, joista keskeinen osa toimii ajankohtaisen terveystuoteteknologian puolella. Uudenmaan Ohutlevyt Oy:ssä onkin kasvettu vuosittain maltillisesti eteenpäin.


”Kilpailuvalttejamme ovat joustavuus, laatu, toimitusvarmuus, ammattitaito sekä kokemus vaativista ja ohuista osista”, summaa tuotantopäällikkö Pasi Haverinen.

 

Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä on ollut osa Uudenmaan Ohutlevy Oy:n tarinaa vuodesta 2012 alkaen. Tätä ennen yrityksellä oli käytössä pieni varastointi- ja laskutusjärjestelmä, jolla hoidettiin pääosin tilaukset ja laskutukset. Yrittäjät kertovat, että kasvavan yrityksen tarpeisiin kaivattiin kuitenkin uutta ja kattavampaa järjestelmää, etenkin tuotannonohjaukseen. ”Halusimme, että uudessa ohjelmassa olisi paljon vaihtoehtoja ja myös mahdollisuus laajentaa käyttöä tarpeen tullen. Lemonsoftissa oli tarpeeksi ominaisuuksia meidän tarpeisiimme”, kuvailee toimitusjohtaja Janne Jääskeläinen ostokriteereitä. Kun hankintapäätös oli tehty, siirrettiin nimikerekisterit ja tilaukset Lemonsoftiin. Käyttöönotossa saatiin tukea Lemonsoftilta ja rakenteiden luomisessa hyödynnettiin projektiin nimettyä käsiparia. ”Alkuvaihe oli tietysti opiskelua, mutta työntekijät ottivat Lemonin hyvin vastaan. Muutoinkin perehdytysvaihe meni melko kivuttomasti”, kertoo Haverinen.

ERP-järjestelmän hyödyt nähdään erityisesti resurssisäästöissä: ”Tottakai Lemonsoft säästää aikaa.

Työnjohdollisesti ajateltuna ei ole enää tarvetta seurata hallissa koneelta toiselle, missä osat ovat menossa. Tämä työ on jäänyt pois kokonaan. Suurin apu tuli kuitenkin sähköisen laskutuksen kanssa: laskutus on helpottunut oleellisesti, kun saamme tehtyä kaiken muutamalla klikkauksella”, kuvailee Haverinen ohjelman tuomaa hyötyä ja vuonna 2013 käyttöönotettua sähköistä laskutusta. Uudenmaan Ohutlevy Oy:ssä ollaan tyytyväisiä myös asiakaspalveluun; oman nimetyn asiakkuuspäällikön tavoittaa aina silloin kun tarvetta on.

 

”Pärjäämme Lemonin kanssa kaikissa toiminnoissa, eikä ole ollut tarvetta ottaa rinnakkaisia ohjelmia käyttöön.” Toimitusjohtaja Janne Jääskeläinen

 

Toimitusjohtaja Janne Jääskeläinen kertoo, että kyselyitä käyttökokemuksista ei ole juuri ehtinyt tulla, mutta on yleistä, että yritykset ottavat ERP-asiat keskenään puheeksi. Myös Uudenmaan Ohutlevy Oy tiedusteli tuttavien kokemuksia eri järjestelmistä ennen Lemonsoftin hankintaa vuonna 2012. Tuolloin keravalainen naapuriyritys otti Lemonsoftin samaan aikaan ja yritykset ovat pyrkineet keskittämään Lemonsoft-koulutukset samoille päiville. ”Tämän hetken kokemuksella kertoisin, että Lemonsoft on toimiva, laaja ja kattava ohjelma. Me pärjäämme Lemonin kanssa kaikissa toiminnoissa, eikä tarvetta ole ollut ottaa rinnakkaisia ohjelmia käyttöön. Kannustamme toki uusia asiakkaita panostamaan aikaa käyttöönottoon.” Tuotantopäällikkö Pasi Haverinen on samoilla linjoilla: ”Lemonsoft vastaa tarpeisiimme, ei ole moitteen sijaa.”

 

 uudenmaan ohutlevy logo

 

Uudenmaan Ohutlevy Oy lyhyesti:

  • Ohutlevyaihioiden ja -komponenttien sekä osakokoonpanojen sopimusvalmistaja
  • Asiakkaina suomalaisia terveydenhuollon sekä elektronisten laitteiden valmistajia
  • Perustettu vuonna 1992
  • Työllistää 21 henkilöä
  • Toimipiste Keravalla
  • Lue lisää: uudenmaanohutlevy.fi


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Yhteydenottopyynnön jättämällä otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!