Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Betton Oy

Julkaistu: 14.05.2019

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

40 % liikevaihdon kasvun tehnyt Betton Oy:

"Lemonsoft toi reaaliaikaisuuden kaikkeen tekemiseemme.”

BettonKun suomalainen maahantuontiyritys on keskieurooppalaisen toimittajan suurin asiakas ja myötävaikuttanut todennäköisesti jopa tehtaan laajenemiseen, puhutaan tuotteista joilla on kysyntää. ”Meille tuli uusi tuote muutama vuosi sitten, josta tajusin tämä on nyt se juttu. Siinä vaiheessa piti laajentaa varastoa ja ottaa Lemonsoft käyttöön – juuri viimeisellä hetkellä.”, kertoo Betton Oy:n toimitusjohtaja Juha Tamminen.

Korjausrakentamisen materiaaleja mm.  sisäilma-, julkisivu-, sisätila-ja massiivirakentamiseen tarjoava Betton Oy:n liikevaihto kasvoi viime vuonna 41 %. Toimitusjohtaja Juha Tamminen kertoo kasvun taustalla olevan ennen kaikkea kautta maan ajankohtaiset sisäilmakorjaukset, joiden rakennetiivistyksiin yritys tarjoaa alalla suosion saaneita tuotteita yksinoikeudella. ”Lemonsoft tuli yritykseen hyvään aikaan. Olemme samalle ottaneet bisnesmielessä ison loikan, joten moni työ olisi moninkertaistunut. Vanha järjestelmä olisi jumittanut toimintamme pahasti, eikä kasvu olisi ollut mahdollista.” Tamminen arvioi, että tänä vuonna yritys saavuttaa suurin piirtein saman liikevaihdon, mutta on tähän entistä valmiimpi. ”Pitää olla tarpeeksi tavaraa varastossa, ettei tarvitse myydä ei-oota, tieto siitä miten sitä tulee, paljonko tavaraa tulee ja tuleeko tarpeeksi ajoissa. Lemonsoft on auttanut meitä tässä.”

Lemonsoftin hankintapäätöstä joudutti yrityksen käyttämä macOS ympäristö, joka rajasi saatavilla olevia vaihtoehtoja toiminnanohjausjärjestelmäksi. Juha Tamminen kertoo, että käyttöönottoprojekti vaati paljon työtä, mutta perehtymisen myötä järjestelmä toimii heillä nyt niin hyvin kuin toivoa voi.  Betton Oy:n henkilökunta otti Lemonsoftin vastaan hyvin, tietäen että toiminnan seuraamiseen saadaan uusi työkalu.”Lemonsoft toi reaaliaikaisuuden kaikkeen tekemiseemme. Huomasimme myös nopeasti, että tilitoimiston kulut jäävät pois. Käyttäjinä tämä vaatii meiltä vähän enemmän, mutta toisaalta säästöjä tulee monessa paikassa, koska tässä on kaikki: talous, palkat, logistiikka, asiakkuudet, sähköiset verkkolaskut ja seurannat.” Myös Betton Oy:n talouspäällikkö ja ohjelman pääkäyttäjänä toimiva Heli Fagerström on huomioinut, että Lemonsoftissa erityisesti seurannan helppous, asiakastuki ja helpdesk ovat olleet hyödyksi. Tamminen kertoo tuuraavansa talouspäällikköä lomakausina, joka onnistuu Lemonsoftilla helposti missä vain toimipisteiden välimatkasta huolimatta. Aikaisemmin tuuraus tarkoitti viikoittaista reissua kollegan mappien luo, 150 kilometrin päähän.

Juha Tamminen on ennen kaikkea tyytyväinen mahdollisuudesta seurata tiiviisti yrityksensä toimintoja. ”Lemonsoftista saa helposti tiedot, kuukausiraportit ja muun tarvittavan, näin budjettiseuranta on helppoa. Voin seurata mitä on myyty tai katsoa helposti onko joku oikeasti maksanut laskunsa. Joka aamu otan kahvin ja katson ensiksi Lemonista tilanteen - siitä on hyvä aloittaa päivä.”

 Betton_logo

Betton Oy lyhyesti:

  • Maahantuo ja jälleenmyy eri korjausrakentamisen materiaaleja, mm. sisäilmaremontteihin, julkisivuihin, sisätiloihin sekä massiivisiin rakenteisiin
  • Toimintaa vuodesta 1987
  • Työllistää 7+1 työntekijää
  • Lue lisää: www.betton.fi


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!