Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Hyvä työntekijäkokemus on perustana hyvälle asiakaskokemukselle

Julkaistu: 04.10.2019

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Lemonsoft future workplaces2020Palkintoja ja sertifikaatteja on mukava ottaa vastaan. Me olemme tottuneet saamaan näitä taloudellisesta menestyksestä ja liiketoiminnan kasvusta. Olikin erityisen ilahduttavaa saada ensimmäinen henkilöstön tyytyväisyyteen liittyvä Future Workplaces 2020 sertifikaatti. Tämä tunnustus kertoo työpaikan rohkeudesta, intohimosta ja inhimillisyydestä ja se viestii poikkeuksellisen hyvästä työntekijäkokemuksesta!

Visiomme mukaan mahdollistamme asiakkaidemme menestymisen ja parhaan käyttökokemuksen sitoutuneen henkilökunnan avulla. Vain motivoitunut, innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö kykenee välittämään asiakkaan kohtaamisessa hyvän tunteen ja sitä kautta luo erinomaisen asiakaskokemuksen.

92% Lemonsoftilla työskentelevistä työntekijöistä kokee nykyisen työpaikan olevan tähän astisen uransa paras. Haluamme että Lemonsoft on merkityksellinen työpaikka henkilöstölle. Muovaamme yrityskulttuuria sen mukaan, mitkä asiat ovat työntekijöille merkityksellisiä.

Työ asiakas- ja työntekijäkokemuksen parantamiseksi on jatkuvaa. Aiomme olla molemmissa ERP-alan parhaita!

Kuvassa Talous- ja henkilöstöjohtaja Mari Erkkilä ja Future workplaces 2020 sertifikaatti.Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!