LemonSmart automatisoi mikroyrityksen rutiinit

Julkaistu: 10.01.2022

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

smartsomeLemonsoft Oyj on julkaissut pienille yrityksille LemonSmart nimisen ratkaisun. LemonSmart on älykäs ratkaisu yrityksen laskutuksen, ostolaskujen, palkanlaskennan, kassavirran ja raportoinnin hoitamiseen.

LemonSmartin taustalla on vahva automaatio, joka hoitaa myyntilaskujen lähettämisen, perinnän ja kirjaa suoritukset. Yrittäjän tarvitsee vain kertoa laskutusperusteet. Automaatio huolehtii myös ostolaskujen kirjaamisesta ja maksatuksesta kun yrittäjä on ostolaskun hyväksynyt. Myös palkanlaskenta on automatisoitua. Yrittäjä voi vaikkapa ilmoittaa että haluan nyt kaksi tonnia palkkaa käteen ja automaatio hoitaa loput.

Automaatio hoitaa myös alv-ilmoitukset ja muut viranomaisvaateet. Automatisoinnin ansiosta ohjelmiston käyttö on ilmaista. Yrittäjä maksaa vain tapahtumista, kuten verkkolaskun lähettämisestä.

LemonSmartin jakelu tapahtuu tilitoimistojen kautta. Tämä avaa tilitoimistolle mahdollisuuden aitoon digitalisoitumiseen. Rutiinitöistä säästynyt aika voidaan käyttää asiakasyrityksen liiketoiminnan sparraamiseen.

”Nykyiset sähköiset taloushallinnon järjestelmät on kehitetty tilitoimistojen näkökulmasta, ei niiden asiakkaiden. LemonSmart muuttaa tämän ajattelutavan.” kertoo Lemonsoftin tuotepäällikkö Marko Wahlsten.

Lisätietoja:

Marko Wahlsten
Tuotepäällikkö

050 052 8582
marko.wahlsten@lemonsoft.fi

Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!