Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft 2019.8 kohokohdat

Julkaistu: 02.09.2019

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Lemonsoftin elokuun versio sisältää lukuisia käytettävyysparannuksia eri osa-alueille. Tarkan erittelyn voit lukea versiosaatteesta. Seuraavassa kuitenkin muutama kohokohta uudesta versiosta, joka on jo asennettuna alustapalvelun asiakkaillemme.

Tyylitiedostot

Tyylitiedostojen avulla voit muokata näkyvissä olevia sarakkeita. Siirsimme  tyylitiedostot versiopäivityksessä tietokantaan, jolloin käytettävyys paranee ja hallinta on jatkossa vaivatonta.

Kirjanpitoarkisto

Kirjanpitoarkiston avulla arkistoit kirjanpito- ja tilinpäätöstiedot pysyväisyysarkistoon. Tässä versiossa arkiston muodostamista on nopeutettu huomattavasti ja tieto ostolaskun hyväksyntäketjusta on lisätty ostolaskun tietoihin.

KP arkisto

Tulorekisteri

Tulorekisteri ilmoitukset ovat nyt automatisoinnin piirissä. Voit automatisoida ilmoitusten lähettämisen ja palautteiden noutamisen. Meidän päämäärä on automatisoida kaikki automatisoitavissa olevat toiminnot, jolloin käyttäjän aika kohdistuu tärkeämpiin asioihin.

Ostotilaukset

Nyt voi lisätä ostotilauksen saapumiserälle erilaisia tiedostoja kuten sulatustodistukset tai analyysiraportit.

Töiden resursointi

Töiden resursoinnin ensimmäinen versio julkaistiin elokuun version mukana. Kyse on LemonOnlinessa olevasta toiminnallisuudesta, jonka avulla voit resursoida avoimet työt tekijöille ja näet visuaalisesti henkilön työkuorman.

Resursointi

Projektinhallinta (LemonOnline)

Projektin talousnäkymä -näytössä näet nyt summattuna kaikki projektin tulot ja kulut, ja omalla kortillaan jo toteutuneet tulot ja kulut. Kolmannella kortilla näet projektin menot kululajeittain. Kortilla näkyvät palkit on jaettu eri väreillä tuleviin, toteutuneisiin ja budjetoituihin kuluihin.

ProjektikulutOletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!