Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft 2020.1 kohokohdat

Julkaistu: 22.01.2020

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Vuoden 2020 ensimmäinen jatkuvan julkaisun versio 2020.1 tuo merkittävästi nopeutta logistiikkaa käyttäville asiakkaillemme. Tarkan erittelyn kaikista muutoksista voit lukea versiosaatteesta. Seuraavassa kuitenkin muutama kohokohta uudesta versiosta. Seuraa Uutisnurkasta koska paketti on noudettavissa.

Asennamme tämän version automaattisesti alustapalveluiden piirissä oleville asiakkaillemme torstaina 30.1. klo 18:00 alkaen.

Uudistettu tarvelaskenta

Lemonsoftin tarvelaskenta on aina tapahtunut reaaliajassa ilman erillisiä eräajoja. Näet siis reaaliaikaisesti tuotteen menossa- ja tulossavaraukset. Suurilla tietomäärillä tämä laskenta on kuitenkin ollut tietyissä ympäristöissä liian hidas. Kirjoitimmekin tämän rutiinin uusiksi, jonka ansiosta toiminto on nyt erittäin nopea. Ohjelma ei myöskään enää tallenna laskettuja tietoja valmiiksi kantaan, jonka ansiosta tietokantalukkojen todennäköisyys vähenee ja SQL Serverin resurssikäyttö kevenee.

Huomaa!

Mikäli käytössäsi on räätälöityjä raportteja, jotka käyttävät menossa/tulossa saldoja suoraan taulusta, tulee nämä raportit räätälöidä uusiksi. Vanhat räätälöidyt raportit näyttävät menossa/tulossa saldojen osalta nollia.

Uusi .NET Framework 4.8

Lemonsoft tuotteiden käyttämä alusta päivittyy versioon .NET Framework 4.8.

Päivityksessä Microsoft on korjannut .NET alustassa havaittuja vikoja, parantanut tietoturvaa ja alustan suorituskykyä sekä tuonut uusia ominaisuuksia sovelluksien käyttöön. Nämä parannukset heijastuvat suoraan Lemonsoft tuotteisiin.

LemonOnlinen rivikäsittely

Rivikäsittelyn kehittäminen jatkui välisumma-toiminnolla. Lue ohjeesta tarkemmin.

Ostolaskujen käsittely

Aiemmin ohjelma latasi kaikki ostolaskun kuvat heti kun ostolasku tuli ruudulle. Tämä hidasti turhaan vaikkapa laskujen selausta. Nyt kuvat haetaan vasta kun niitä tarvitset.

Uutena toimintona saat käyttöösi ostolaskujen esikäsittelyn. Ostolaskujen esikäsittelyssä näet kaikki ostolaskut, jotka eivät vielä ole kierrätyskelpoisia. Ohjelma hakee nämä laskut kaikista yrityksistä. joihin sinulla on ostoreskontraoikeus. Toiminto on vain LemonOnlinessa.

Ostolaskujen esikäsittely

Kuva: Ostolaskujen esikäsittelyOletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!