Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft 2020.11 kohokohdat

Julkaistu: 16.11.2020

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Marraskuun versiossa valmistaudumme vuodenvaihteen muutoksiin verovarmenne (ApitamoPKI) ominaisuuden avulla. Lue muutoksista tarkemmin versiosaatteesta. Seuraavassa kuitenkin muutama kohokohta uudesta versiosta. Tiedotamme Uutisnurkassa, kun uuden version päivityspaketti on noudettavissa.

Asennamme tämän version Lemonsoftin Alustapalvelun piirissä oleville asiakkaille kahtena eri päivänä. Virtuaalipalvelimet päivittyvät keskiviikkona 25.11. ja sovelluspalvelimet torstaina 26.11. Päivitykset alkavat klo 18:00.

Seuraa sivuiltamme palvelutilannetta tulevista käyttökatkoksista.

 

Katso-tunnisteiden poistuminen ja verovarmenne

Lemonsoft 2020.11 versiossa on mukana uusi Veroaineistokeskus, jossa muodostat verohallinnolle lähetettävät Tyvi-aineistot ja hallinnoit myös verovarmenteita. Veroaineistokeskuksessa on myös mahdollista tarkastella aineistoja ennen niiden lähettämistä, mikä onkin paljon toivottu ominaisuus. Veroaineistokeskus käyttää samaa varmennetta kuin Tulorekisteri, joten jos yrityksellesi on aktivoitu tulorekisterivarmenne, sama varmenne käy myös Veroaineistokeskuksen aineistojen lähetykseen. Lemonsoft tukee edelleen myös Katso-tunnisteita niiden poistumiseen asti. Lue lisää NetHelpistämme hakusanalla Veroaineistokeskus.


Vuoden 2020 verolomakkeet


Verolomakkeet 5 ja 6A on päivitetty vastaamaan vuoden 2020 malleja.


LemonOnline Kassavirta


Uusi LemonOnline Kassavirta on visuaalinen ja helppo tapa tarkastella yrityksen kassavirran liikkeitä. LemonOnline Kassavirta näyttää kassavirran koostumuksen valitsemallasi ajanjaksolla ja aikajänteellä. Olemme lisänneet kassavirran lähteiden kategorioita runsaasti, joten kyseessä onkin kattavin kassavirtatyökalu Lemonsoftia varten. Lue lisää verkkosivuiltamme >>


Töiden resursointi


Töiden resursointi on tämän vuoden aikana kehittynyt voimakkaasti. Marraskuun version yhtenä uutena ominaisuutena on ennusteiden luonti. Ennusteiden avulla voit ennustaa henkilöiden tulevaa kuormaa ja huomioida tämän tulevissa resursoinneissa.


ennuste

Kuva: Ennuste luotu ja resursoitu.Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!