Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft 2020.4 kohokohdat

Julkaistu: 21.04.2020

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Huhtikuun versiossa tuomme Aimon käyttöösi. Aimo on Lemonsoftin älykäs apuri. Lue syntyhistoria blogistani.

Tarkan erittelyn kaikista muutoksista voit lukea versiosaatteesta. Seuraavassa kuitenkin muutama kohokohta uudesta versiosta. Tiedotamme Uutisnurkassa, kun uuden version päivityspaketti on noudettavissa.

Asennamme tämän version automaattisesti Lemonsoft Alustapalveluiden piirissä oleville asiakkaillemme keskiviikkona 29.4. alkaen klo 18:00. Seuraa sivuiltamme palvelutilannetta tulevista käyttökatkoksista.

Ostolaskujen esikäsittely Aimon avullaAimoLogo

Ostolaskujen esikäsittelyn avulla voit tarkastella saapuneita ostolaskuja useista yrityksistä kerralla. Voit korjata tietoja, antaa Aimon tehdä tiliöinnit ja päästää ostolaskut kiertoon.

ostolaskut

Kuva: Ostolaskujen esikäsittely LemonOnlinessa.

Palkkaerittelyt sähköpostitse

Mahdollisuus lähettää palkkaerittelyt massana sähköpostilla poistuu Lemonsoft Palkanlaskennasta tämän version myötä. Jos lähetät palkansaajien palkkaerittelyt tällä hetkellä sähköpostitse, siirry Lemonsoft Verkkopalkan käyttäjäksi. Samalla palkkahallinnon palvelutaso ja saavutettavuus työntekijälle paranevat.

Lemonsoft Verkkopalkka on turvallinen, helppo ja edullinen tapa toimittaa palkkaerittelyt palkansaajan verkkopankkiin. Palkansaaja pääsee tarkastelemaan palkkaerittelyään joko tietokoneella verkkopankin kautta, tai kätevästi älypuhelimen eLiksa-sovelluksella. Palkkalaskelmat ovat palkansaajan käytettävissä seitsemän vuoden ajan, ja ne säilytetään turvallisessa ympäristössä.

Maksat verkkopalkasta vain palkkaerittelykohtaisen tapahtumamaksun. Emme peri ohjelmasta käyttö- tai ylläpitomaksuja.

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään verkkopalkan käyttöönottamisessa.

Lemonsoft Verkkolasku

Mikäli myyntilaskusi ovat pitkiä eli sisältävät paljon rivejä, voit selkeyttää laskun vastaanottajan ostoreskontraa ryhmittelemällä verkkolaskun joko verokannoittain tai tuoteryhmittäin. Laskun vastaanottaja näkee koko erittelyn PDF-liitteestä, mutta ostolaskun rivejä on sitten huomattavasti vähemmän.

Taloushallinnon automatisointi

Taloushallinnon automatisoinnin avulla voit automatisoida erilaisia rutiineja. Palveluun on lisätty mahdollisuus rajata myyntitilausten ja sopimusten laskutus muun muassa tilauslajeittain/sopimuslajeittain, asiakkaittain tai asiakassegmenteittäin.

Yrityksen maksujen maksuerien muodostus -palvelu tarkistaa ostolaskun viestin tai viitteen oikeellisuuden ja ilmoittaa ostoreskontrahoitaja-käyttäjälle sisäisellä viestillä, mikäli virheellisiä ostolaskuja löytyy.

Tapaturmavakuutuksen käsittely

Mikäli palkansaajalta puuttuu tapaturmavakuutus, eikä kyseessä ole YEL-vakuutettu henkilö, saat tästä ilmoituksen kun tallennat henkilöä tai muodostat palkkoja.

LemonOnline

Google julkaisi uuden version käyttämästämme Angular-alustasta. Angular 9 on suurin päivitys kolmeen vuoteen. Mukana on uusi käännös- ja ajomoottori, joka tuo lisää nopeutta ja parannuksia esimerkiksi virheiden käsittelyyn.

CRM

LemonOnlinen tapahtumakeskus on saanut uuden ulkoasun. Voit nyt entistä helpommin nähdä kaikkien CRM-tapahtumien tilanteen ja etsiä haluamiasi tapahtumia lukuisten hakukriteerien perusteella.

crm

Projektinhallinta

Projektinperustamiseen liittyvä näyttö on uudistettu rakenteeltaan ja ulkoasultaan. Sisältö on sama kuin aiemmassakin näytössä, mutta toimme siihen myös uusia toiminnallisuuksia. Uudistuksessa painotimme etenkin käytettävyyttä ja tietojen nopeaa syöttöä. Kaikki sisältö on jaoteltu omiin välilehtiinsä ja esimerkiksi vaiheiden syöttäminen tapahtuu suoraan yhdessä listassa, ilman sivun vaihtoja. Budjetin ja ennusteen syöttäminen on tapahtuu listamuodossa, joten kokonaisuuden hahmottaminen säilyy.

projekti

Tuotannon ajoitus

Tuotannon automaattiajoitukseen on lisätty AUTOTIMING_INTERVAL -asetus, jolla voi muuttaa oletusaikaväliä, jolla automaattiajoitus käynnistyy. Ohjelmaan on lisätty toinenkin automaattiajoitustapa (AUTOMATED_AUTOTIMING). Ajoitus käyttää ajoittamiseen mm. myyntitilausrivin toimituspäivää tai työn Työ valmiina -päivää ja sen ajastuksen hoitaa Lemonsoftin automatisointi.Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!