Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft 2020.5 kohokohdat

Julkaistu: 19.05.2020

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Toukokuun version myötä saamme vihdoin SQL Server 2016 version sekä uudemmat tuetuiksi. Lemonsoftin 2020.5 versio ei toimi vanhempien SQL Servereiden kanssa.

Uudistimme hallintakeskusta siten, että myös alustapalveluasiakkaamme voivat sitä käyttää.

Tarkan erittelyn kaikista muutoksista voit lukea versiosaatteesta. Seuraavassa kuitenkin muutama kohokohta uudesta versiosta. Tiedotamme Uutisnurkassa, kun uuden version päivityspaketti on noudettavissa.

Asennamme tämän version automaattisesti Lemonsoftin alustalla oleville asiakkaillemme torstaina 28.5. alkaen klo 18:00. Seuraa sivuiltamme palvelutilannetta tulevista käyttökatkoksista.

Nimikelista

Lisäsimme aikanaan nimikelistaan varastosaldojen esittämismahdollisuuden räätälöintinä. Ominaisuus levisikin sitten aika laajaan käyttöön ja räätälöityjen näkymien ajaminen aiheutti turhaa hämmennystä. Tässä versiossa varastosaldot ja muutkin näkymät ovat käytettävissä vakiona.

Mikäli olet itse muokannut nimikelistan käyttämää näkymää esimerkiksi siten, että useiden varastopaikkojen saldot esitetään summattuna, tulee tämä näkymä muokata uudelleen. Asiakaspalvelumme auttaa tässä.

Lue tarkemmin uudistetun nimikelistan ohjeesta >>

Hallintakeskus

Hallintakeskus on tarkoitettu pääkäyttäjille ja toiminnon avulla voit mm:

  • Hallita tietokantaa
  • Muokata käyttäjätietoja
  • Tarkastella lokitietoja

Aiempi hallintakeskus luki SQL Server instanssien tiedot Lemonsoft.admintool.xml -tiedostostosta, johon kirjoittaminen ei kuitenkaan alustapalveluissa ollut mahdollista. Tämän takia hallintakeskuksen käyttö sallittiin vain Lemonsoftin tietohallinnolle. Nyt ohjelma lukee instanssit käyttäjäkohtaisesta hakemistosta samasta paikasta kuin ohjelmaan kirjautumisikkunakin. Ohjelma ei myöskään enää tietosuojasyistä esitä listassa kuin vain ne yritykset, joiden instanssin pääkäyttäjä olet.

Palkanlaskenta

Inhimillisten virheiden estämiseksi voit nyt asettaa palkkajaksolle hälytyksen, mikäli maksettava summa poikkeaa asettamasi prosentin verran aiemmasta.

Kehitämme automatisoituja toimintoja jatkuvasti. Nyt voit automatisoida palkkojen muodostuksen ja vapauttaa palkanlaskijan aikaa tuottavampaan työhön.

Tuotanto

Lisäsimme tuotannonohjaukseen parikymmentä käytettävyyttä parantavaa ominaisuutta. Tuotanto kehittyykin nyt voimakkaasti "Tuotanto 2020" kiertueemme asiakaspalautteen ansiosta.

Projektinhallinta

Myös projektinhallinta on kokonaisuudessaan kehittynyt voimakkaasti etenkin LemonOnline puolella. Tähän versioon lisäsimme esimerkiksi usean maksupostin tuen ja paransimme maksupostitukea yleisestikin.

Ostolaskun automaattinen hyväksyntä

Ostosopimukset on hyvä tapa kirjata toistuvat maksut (esimerkiksi vuokrat) ja saada ne mukaan kassavirtaennusteeseen. Nyt voit hyödyntää ostosopimusta myös ostolaskun automaattisessa hyväksynnässä.Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!