Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft 2020.8 kohokohdat

Julkaistu: 18.08.2020

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Siirrymme tämän vuoden aikana versiosaatteessa ja kohokohtien nostossa selainpohjaiseen palveluun, josta voit helpommin lukea yritystäsi koskevat muutokset. Palvelu on nyt pilotoinnissa ja seuraamme palautetta.

Elokuun version muutoksista voit lukea versiosaatteesta. Seuraavassa kuitenkin muutama kohokohta uudesta versiosta. Tiedotamme Uutisnurkassa, kun uuden version päivityspaketti on noudettavissa.

Asennamme tämän version automaattisesti Lemonsoft Alustapalveluiden piirissä oleville asiakkaillemme torstaina 27.8. alkaen klo 18:00. Seuraa sivuiltamme palvelutilannetta tulevista käyttökatkoksista.

Automatisointi

Lisäämme automatisoituja toimintoja jatkuvasti. Elokuun version myötä voit automatisoida eKuittien muodostumisen kululaskuiksi.

Outlookin apuohjelma

LemonOutlook Add-in kytkee Microsoft Outlookin ja Lemonsoft CRM-järjestelmän yhteen. Työn tehokkuus ja koko organisaation asiakasymmärrys kasvaa, kun voit siirtää asiakkaan sähköpostiisi laittaman tarjouspyynnön CRM-tapahtumaksi ja lisätä uudet yhteyshenkilöt suoraan sähköpostista Lemonsoftin asiakasrekisteriin. Voit myös tarkistaa asiakkaan CRM-tapahtumat suoraan Outlookista.

Oman työpäivän hallinta Outlookin kalenterissa on monille arkipäivää. Uusia tehtäviä on helppo lisätä Lemonsoftissa ja voit synkronoida sinulle kohdistetut työt Outlookin kalenteriin. Kalenterissa tehdyt muutokset aikatauluun synkronoituvat myös takaisin Lemonsoftiin.

outlook

Myyjän näkymä

Hiljaisista asiakkaista huolehtiminen on nyt entistä helpompaa. Myyjän näkymässä Kontaktoimattomat-korttin sisältöön voit suodattaa asiakkaita sen mukaan, että onko asiakkaalla esimerkiksi tarjouksia tai myyntitilauksia tehty sataan päivään. Voit määritellä haluamasi aikajakson ja nostaa nykyasiakkaiden hoidon uudelle tasolle.

myyjan nakyma

HR Hyväksyntäkeskus

Hyväksyntäkeskus kokoaa yhteen sinulle hyväksyttäväksi tulleet poissaolot ja työaikakirjaukset. Uusi toiminto selkeyttää työajan hyväksyntää merkittävästi aiemmasta. Tutustu ohjeeseen.

hyvaksynta

Kuva: Esimerkki työaikakirjausten hyväksynnästä.

Aloitelaatikko

Aloitelaatikko on LemonOnlinessa veloituksetta käytössä oleva ominaisuus, jonka avulla keräät henkilöstöltä kehitysajatuksia yrityksesi toimintaan liittyen. Toiminnolle on nyt lisätty lisenssi, joten aktivoi OAL Aloitelaatikko lisenssi käyttäjille. Muutoksen tarkoituksena on mahdollistaa toiminnon rajaaminen pois joiltain käyttäjiltä.

Lemonsoft Verkkopalkka

Verkkopalkka-palveluun on lisätty uutena operaattorina Apix, joka mahdollistaa palkkaerittelyiden toimittamisen myös paperilla. Toiminto on aluksi pilottikäytössä, mutta mikäli tarvitset ominaisuutta, ole yhteydessä ratkaisumyyntiimme ratkaisumyynti@lemonsoft.fi

Tuotannonohjaus

Tuotannonohjauksen kehitys jatkuu voimakkaana Teollisuus 2020 projektimme innoittamana. Tekoäly oli yksi kovasti toivotuista ominaisuuksista. Ensimmäiset Aimo-tekoäly toteutukset on nyt tuotantoon tehty. Aimo osaa nyt ennustaa työvaiheen keston ja työvaiheen läpimenoajan.

Projektinhallinta

Julkaisemme uuden version myötä uudistuneen projektikeskuksen. Se mahdollistaa nyt suuremman määrän käsiteltäviä projekteja ja nostaa projektipäällikölle tärkeät asiat esiin.

Projektin onnistumisen kannalta on oleellista, että projektiin liittyvät poikkeamat huomataan ajoissa. Ostotilausten, myyntitilausten tai tuotantotyön myöhästyminen sekä kulubudjetin ylitys nostaa projektikeskukseen ilmoituksen asiasta. Voit heti reagoida ja estää suuremmat ongelmat.

Yksi paljon toivottu ominaisuus lisättiin myös uuteen projektikeskukseen. Projektille kertyy laskutettavaa aineistoa monesta suuntaa ja suuri vaara on, että jotain jää laskuttamatta. Nyt projektikeskus nostaa esiin projektit joissa on jotain laskutettavaa.

Voit myös luoda projektikeskuksessa oman listan. Jos vastaat esimerkiksi tietyn liiketoiminta-alueen projekteista, sinulla on aina valmiina lista näistä projekteista.

projektikeskus

 Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!