Lemonsoft kokemuksia: Ravintola Flow asiakastarina

Julkaistu: 20.05.2020

Aiheet: . Asiakastarinat

Koronakriisin keskellä asiakaskokemus ylitti kaikki odotukset! 

selective-focus-photography-of-pasta-with-tomato-and-basil-1279330Ravintola Flow on Vaasassa toimiva lounasravintola, joka tarjoaa myös pitopalvelua. Yhteistyö Lemonsoftin kanssa alkoi, kun molemmat yritykset toimivat samassa rakennuksessa. Ensin Lemonsoft oli ravintolaasiakas, kunnes ravintolan käsin kirjoitetut laskut korvattiin Lemonsoftin ohjelmistolla ja asiakassuhde laajeni myös toiseen suuntaanLemonsoftin kassa -ohjelma on palvellut vuodesta 2012 saakka lounasravintolassaSe on meille just sopiva ohjelma, olemme oikein tyytyväisiä”, kertoo vuonna 2009 avatun Ravintola Flown ravintolapäällikkö, Anu-Maria Saaranen. 

Koronakriisi näkyi jo maaliskuun alussa Ravintola Flown toiminnassaElettiin epämääräistä aikaa, mutta toimenpiteisiin ryhdyttiin välittömästi. Noin viikkoa ennen hallituksen määräystä siirryttiin kokonaan ruoan ulosmyyntiin ja pitopalvelutoiminta keskeytettiin”, ynnäilee Saaranen Iso juttu oli, kun saimme kuulla Business Finlandin tarjoamasta kehittämistuesta. Visio ruoan verkkokaupasta ja kuljetuspalvelusta oli olemassa. Haluttiin luoda malli, missä asiakas voisi minimoida tartuntariskin, hoitamalla tilauksen ja maksamisen verkossa. Business Finlandin sijaan tuki haettiin ELY-keskukselta. Kun päätös saatiin, tarvittiin nopeasti toimittaja, joka voisi toteuttaa meille verkkokaupan. Tuttu yhteistyökumppani tuli heti ensimmäisenä mieleen! 

Onko teillä mahdollisuus auttaa tai tiedättekö jonkun, joka voisi auttaa? 

Näillä sanoilla Anu kuvaili kirjoittaneensa viestin Lemonsoftin toimitusjohtajalle, Kari Joki-Hollannille. ”On meillä mahdollisuus auttaa”, oli Karin kirjoittama lyhyt ja ytimekäs vastaus.  

Tämän viestin jälkeen Lemonsoftin verkkokaupparatkaisuista vastaava, Janne Tammi, kääri hihat. Saarasen sanojen mukaan Janne oli niin tehokas, että olo oli kuin puulla päähän lyötyAina, kun esitin Jannelle kysymyksen, hänellä oli siihen jo valmis ratkaisu. Samalla Janne uudisti meidän kotisivujamme, että verkkokaupasta saatiin houkutteleva. Reilun viikon kuluttua Saarasen kirjoittamasta viestistä Lemonsoftille Ravintola Flown verkkokaupassa vastaanotettiin ensimmäinen tilaus. LemonShop on mahdollistanut Ravintola Flown ruoan ulosmyynnin 20.4.2020 lähtien. 

Jannen kautta saatiin myös vinkki ELY:n valtuuttamasta konsultista, jolta saadaan apua markkinoinnin kehittämiseen. Aivan mahtava palvelu!”, tiivistää Saaranen. Verkkokauppaprojekti laajenee seuraavaksi kattamaan myös kuljetuspalvelut. Liikkeelle lähdetään perheaterioiden kuljetuspalvelulla.

ravintolaflow_logo

 

 

Ravintola Flow lyhyesti:

Lue lisää LemonShop verkkokaupparatkaisusta >>