Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft kokemuksia: Several Oy asiakastarina

Julkaistu: 18.02.2020

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Several Oy:n toimitusjohtaja Patrik Wegelius:

”On hyvä että järjestelmä on taipuvainen uusiin käyttötapoihin.”

Kotimainen Several Oy toimii erilaisten rakennus-, ympäristö- ja jätekäsittelykoneiden maahantuojana. Yritys palvelee kokonaisvaltaisesti eri kokoisia asiakkaita osakeyhtiöistä yksityisiin toimijoihin, tarjoten konevalikoiman lisäksi varaosa-ja huoltopalvelua. Toimitusjohtaja Patrik Wegelius kertoo joidenkin pitkäaikaisten asiakkuuksien kasvaneen samaa matkaa 25-vuotiaan Several Oy:n kanssa. Eri kokoisia ja eri aloilla toimivia asiakkaita yhdistävät pääasiallisesti tarkat aikataulut ja tämän myötä tarve täsmälliselle palvelulle. ”Tällä alalla on aina kiire ja kaikki pitää järjestyä heti, jotta asiakkaamme työt voivat jatkua. On oltava hyvät työkalut, jotta pysymme itsekin ajan tasalla”, huomioi toimistoassistentti Henry Aittokoski. Yritys haluaa erottua kilpailussa tarjoamalla laatua, erityistuotteita ja seuraamalla teknologian tuomia mahdollisuuksia.

Several Oy valitsi Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmäkseen vuonna 2013. Wegeliuksen mukaan hankinnassa korostui vaihtoehto, jossa erityisesti talouspuolta voisi seurata luotettavasti. Taloushallinnon lisäksi Lemonsoft palvelee yritystä myynnin ja oston toiminnoissa sekä n. 240 000 nimikkeen varastonhallinnassa, joista n. 20 000 kiertää aktiivisesti. ”Halusimme saada käyttäjäystävällisen, fiksusti toimivan ohjelman, sillä edellinen järjestelmä oli epäselvä”, kertoo Aittokoski.  ”Muilla järjestelmillä, joista olen kuullut, saattaa varasto- ja logistiikkapuoli olla aika heikoilla, eikä kaikissa ole edes varastokirjanpitoa. Lemonsoftissa tämä on hyvä”, Wegelius jatkaa todeten, että ohjelman koko potentiaaliin on tarkoitus perehtyä vielä syvällisemminkin.

Several Oy siirtyi jokin aika sitten Lemonsoftin pilvipalveluun: ”Päätös tehtiin tietoturvan takia. Nyt voimme käyttää ohjelmaa helposti kotoakin käsin. Samalla meillä on yksi stressinaihe vähemmän, kun päivityksistä ei tarvitse enää pitää itse huolta. Uutisnurkkaa lukemalla olemme huomanneet, että päivityksissä tapahtuu paljonkin”, Wegelius huomioi. Muutaman käyttäjävuoden kokemuksella yrityksessä ollaan tyytyväisiä myös Lemonsoftin asiakaspalveluun: ”Jos on ollut ongelmia, olemme aina saaneet yhteyden Lemonsoftiin ja asiaa on ruvettu katsomaan. On positiivista, että on halua ja yritystä auttaa; näin onkin löytynyt usein ratkaisuja. Jos vertaamme edelliseen järjestelmään, on Lemonsoft ollut joustavampi ja helpommin räätälöitävä. Jos tulee jotain mitä haluamme nyt tai tulevaisuudessa tiedon hyödyntämiseen, on hyvä että järjestelmä on taipuvainen uusiin käyttötapoihin.”

several

 

Several Oy lyhyesti:

  • Vuonna 1993 perustettu kotimainen konealan yritys
  • Maahantuo, varastoi ja huoltaa rakennus-, ympäristö- ja jätekäsittelykoneita
  • Yhdeksän työntekijää, toimipiste Helsingissä
  • Lue lisää: www.several.fi


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!