Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft mukana Itämeren siivoustalkoissa

Julkaistu: 15.06.2021

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Lemonsoftin toimipaikoilla on monissa meri lähellä, tarjoten hienoja elämyksiä vapaa-ajalle ympäri vuoden. Olemme kuitenkin tietoisia siitä, että Itämeri on yksi maailman saastuneimmista meristä, roskaantumisen ja rehevöitymisen huomaa jokainen helposti. Lemonsoft lähti mukaan Itämeri Plogging 2021 -hankkeeseen Vesiurheilukeskus Laguunin kumppanina. Haastamme yhdessä koko Suomen mukaan pitämään huolta yhteisestä etupihastamme.

Itämeri Plogging 2021 osallistaa ihmisiä puhdistamaan merta siivouskajakeilla Helsingistä Ouluun asti. Hanke yhdistää liikunnan riemun, yhdessä tekemisen ja konkreettisen meren siivouksen. Samalla herätetään keskustelua kriittisestä aiheesta eli Itämeren tilasta. Vesiurheilukeskus Laguuni tarjoaa siivouskajakkeja maksutta jokaisen Itämeren puhdistajan käyttöön. Kajakkeja on saatavilla pääkaupunkiseudulla, Vaasassa, Turussa, Yyterissä ja Oulussa. Vesille pääsee kolmeksi tunniksi kerrallaan ja kaikki kerätty jäte punnitaan ja kierrätetään asianmukaisesti. Oman itämeri-kajakin saa varattua osoitteesta itameri.info

Laguuni tekee yhteistyötä John Nurmisen säätiön kanssa, joka on tehnyt jo pitkään työtä Itämeren pelastamiseksi ja säilyttämiseksi tuleville sukupolville. Kesän siivousurakka huipentuu John Nurmisen säätiön koordinoimaan Itämeripäivään 27.8, jolloin on tarkoitus rikkoa merisiivouksen maailmanennätys ja samalla kannustaa kaikkia huolehtimaan yhteisestä merestämme.

Autetaan Itämerta yhdessä, yksi kajakki kerrallaan! Lue hankkeesta tarkemmin: https://laguuniin.fi/itameri2021/

Ilmastonmuutos

 Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!