Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft on luotettava kumppani

Julkaistu: 25.06.2019

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Toiminnanohjausjärjestelmän (ERP) toimittajalta edellytetään jatkuvuutta. Tämä mahdollistaa ohjelmiston jatkuvan kehittämisen. Tähän meillä on erinomaiset edellytykset henkilö ja taloudellisten resurssien myötä.

Lemonsoft Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi Alma Talent menestyjäluokituksessa. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella Lemonsoft Oy on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Meille on myös myönnetty Kauppalehden Kasvaja 2019 -sertifikaatti, joka kertoo liiketoiminnan volyymin vahvasta kehityksestä viimeisten kolmen vuoden aikana.

Suomen Asiakastieto on myöntänyt meille Suomen Vahvimmat Platina -erikoissertifikaatin. Luokitus on merkki Lemonsoft Oy:n pitkäaikaisista, erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Luokitus perustuu vuosiin 2012-2019.

 

Menestyjat19Kasvajat_Merkki_2019_200px_rgb_FIplatinaAAA-logo-19Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!