Lemonsoft Oyj:n tilinpäätöstiedote on julkaistu

Julkaistu: 16.02.2022

Aiheet: . Uutiset

Viime vuosi on saatu lukujen valossa pakettiin. Lue tilinpäätöstiedote tästä » 

Liikevaihtomme kasvoi yli 26% ollen 17.2 miljoonaa euroa ja oikaistu liikevoitto oli 31,4% liikevaihdosta. Vuoteen 2021 mahtui monta onnistumista. Luonnollisesti listautuminen oli erittäin iso asia ja toi tekemiseen uudenlaista ryhtiä. Teimme myös kolme onnistunutta yritysostoa ja saimme reilut 30% enemmän uusia asiakkaita vuoteen 2020 verrattuna.

Tuotekehitykseen panostaminen jatkui ja pystyimme reagoimaan hyvin asiakkailta tulleisiin kehitysehdotuksiin. Julkaisimme kaksi uutta tuotetta: alustatalouden palvelu WorkIn, jonka avulla voi työllistää tai työllistyä, ja Regista, jonka avulla yritys pystyy kuvaamaan liiketoimintaprosessinsa ja yhdistämään ne toiminnanohjausjärjestelmään.

Jatkamme vuonna 2022 strategiaamme, jonka voi tiivistää sanaan ”liiketoiminnallesi”. Teemme ratkaisuja, joiden avulla yritykset kehittävät omaa liiketoimintaansa. Aiomme kasvaa edelleen ja jatkaa voimakasta tuotekehitystä. Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja viihtyminen työssään on meille jatkossakin erityisen tärkeää.

Kiitän henkilöstöä erinomaisesta työstä sekä uusia osakkeenomistajiamme luottamuksesta Lemonsoftia kohtaan.

Kari Joki-Hollanti

Toimitusjohtaja, Lemonsoft Oyj

kari.joki-hollanti@lemonsoft.fiOletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!