Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft tukee Ronald McDonald lastentalosäätiön toimintaa

Julkaistu: 11.08.2020

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Ronald McDonald lastentalosäätiöHUS Uuden lastensairaalan läheisyydessä sijaitseva Ronald McDonald Talo on kodinomainen majoitusvaihtoehto pitkäaikaissairaille lapsille ja heidän perheilleen silloin, kun oma koti on kaukana.
Talolla perheet voivat elää normaalia arkea lapsen ollessa sairaalahoidossa. Vuosittain Talossa majoittuu noin 400 perhettä, 18 toimintavuoden aikana majoittuneita perheitä on ollut ympäri Suomea jo yli 8000.

Ronald McDonald Lastentalosäätiön kumppanina taloushallinnossa toimii Lemonsoft, jonka tuottama palvelu on yhteistyön myötä saatu säätiön käyttöön veloituksetta. ”Lemonsoftin antama lahja on meille arvokas, toimintamme operaatioiden varmistamisen kannalta luotettavuus taloushallinnossa on ensiarvoisen tärkeää. Helppokäyttöisyys, monipuolisuus sekä palvelun laatu ovat asioita, joita arvostamme”, kertoo säätiön toiminnanjohtaja Johanna Huhtariihi.

Yhteistyömme myötä haluamme haastaa asiakkaamme mukaan tekemään hyvää!

Tutustu Ronald McDonaldin Lastentalosäätiön toimintaan tarkemmin osoitteessa www.rml.fi ja lähde mukaan tukemaan hyvää asiaa.

Ronald mcdonald lastetalosäätiö logo

 

 

 

 

 Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!