Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoft Tuotanto 2020 -projekti

Julkaistu: 20.10.2020

Aiheet: Uutiset . Logistiikka / Teollisuus

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Toimialakohtaiset asiakasvierailut saavat jatkoa

Kävimme viime syksynä kuuntelemassa asiakkaiden toiveita ja tarpeita tuotannonohjaukseen liittyen. Teollisuusasiakasvierailun lopputuloksena syntyi Tuotanto 2020 -projekti. Seuraavaksi vuorossa on Tukku 2021 -projekti. Aikataulu tukun asiakasvierailuille siirrettiin pandemian takia ensi vuoden alkuun. Tästä on luvassa tarkempaa tietoa vielä tämän vuoden puolella.

Mitä Tuotanto 2020 -projektille nyt kuuluu?

Asiakasvierailut, etätapaamiset ja sähköiset kyselyt tuottivat yhteensä 241 kehitysideaa. Kokosimme useimmin toistuneet kehitysideat MyLemon-yhteisöön äänestettäviksi sekä jatkojalostettaviksi. Eniten kannatusta saaneet asiat poimittiin ensimmäisinä toteutukseen. Nämä kokonaisuudet ovat Gantt-kapasiteetin hallinta sekä tuotannon ajoitus. Käytettävyysparannukset mukaan lukien, olemme tähän mennessä toteuttaneet yhteensä 43 muutosta.

Tässä vielä tarkemmin, mitä muutokset pitävät sisällään:

Työn uudelleenajoituksen voi tehdä jäljellä olevalla määrällä ja työn kuormituksen voi purkaa todelliseen tekoaikaan. Koneen kuorma siirtyy koneen vaihdossa koneen mukana. Monen rivin vientiä kerralla ja monitasoisen tuotteen vientiä tuotantoon on täsmennetty. Uusi tuotantotyö -näytössä saat Aimo-tekoälyn laskemat arviot työn ja vaiheiden valmistumisajoista sekä päivämäärästä. Nämä perustuvat annettavaan tilastolliseen töiden toteumaan. Tulossa on tehokkaimman resurssin ehdotus työlle. Gantt-kaaviossa resurssin töitä voi selata eteen ja taakse, käytettävissä oleva työaika erotettu värein vapaasta ajasta. Liittyvät työt saa kaavioon näkyviin miltä tahansa tasolta. Haku toimii usean kentän perusteella.

Kehitystyö on vielä kesken ja jatkuu tulevissa versioissa. Seuraavat roadmapille poimitut kokonaisuudet ovat omahankintaan ja materiaalitarvelaskentaan liittyviä parannuksia.


Tuotanto 2020 -projekti on kokonaisuudessaan MyLemon-yhteisössä. Käy osallistumassa keskusteluihin – tehdään yhdessä tulevaisuuden tarpeet täyttävä ratkaisu!Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!