Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Lemonsoftin ERP auttaa asiakasta kehittymään

Julkaistu: 15.03.2019

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Kotimaisen Lemonsoft Oy -ohjelmistotalon kehittämä ERP eli toiminnanohjausjärjestelmä auttaa asiakasyrityksiä kasvamaan ja kehittämään omaa liiketoimintaansa. Kun verkosto käyttää yhteistä järjestelmää pilvipalveluineen, kaikkien osapuolten tiedot siirtyvät reaaliajassa.

KariPuisto

Vuonna 2006 perustetun Lemonsoftin ajatuksena on tehdä toiminnanohjausjärjestelmästä ja siihen liittyvistä
palveluista mahdollisimman helppokäyttöisiä. Ajatus on onnistunut hyvin, sillä nyt noin 80 henkilöä työllistävä yritys on kasvanut vuosi vuodelta. Yrityksen liikevaihto viime vuonna oli 9,5 miljoonaa euroa, jossa kasvua oli noin 20 prosenttia, ja tämän vuoden tavoite on yli 11 miljoonaa. Lemonsoftin laajasta tuotekokonaisuudesta asiakas voi valita SaaS-toimintamallin mukaisesti omaan toimintaansa parhaiten sopivat osat.

”Hyvin toimiva järjestelmä tehostaa asiakkaidemme omaa liiketoimintaa ja antaa heille hyvän perustan menestyä omissa toimissaan. Meillä on nyt yli 4 500 tyytyväistä asiakasta”, Lemonsoft Oy:n toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti kertoo.

Toiminnanohjausjärjestelmän ja siihen liittyvien palveluiden lisäksi Lemonsoft tarjoaa alustapalvelut ja sähköiset yhteydet eri toimijoihin. Esimerkiksi alihankkijat voivat hyödyntää samaa järjestelmää.

Lemonsoftin omaan laajan verkostoon kuuluu esimerkiksi jälleenmyyjiä, tilitoimistoja, kauppapaikkarakentajia ja muita integraattoreita. Yrityksen pääpaikka on Vaasassa ja muut toimipisteet Vantaalla, Turussa, Tampereella ja Joensuussa.

Joki-Hollanti korostaa vahvan tuotekehityksen merkitystä. Alan oikeiden osaajien tekemä tuote on tehty alusta lähtien uudella teknologialla ja uusimmilla työkaluilla. Alan näkymistä Joki-Hollanti mainitsee, että tekoäly alkaa olla arkipäivää, ydinjärjestelmät pysyvät yrityksissä ja robotiikka tulee yhä enemmin mukaan myös automatiikkaan. ”ERPin eli toiminnanohjausjärjestelmän laajentuminen tuo lisää ketteryyttä. Pilveen siirtyminen jatkuu, meidänkin asiakkaistamme jo yli puolet käyttää pilvipalveluja”, Joki-Hollanti esittelee.

Kirjoitus on GSD Nordicin tuottama asiantuntijajulkaisu Talouselämän CEO Menestyjät ilmoitusliitteessä.Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!