Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Uudistettu LemonShop kauppapaikka

Julkaistu: 01.09.2020

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Verkkokauppa on tärkeä osa lähes jokaisen yrityksen liiketoimintaa. Olemmekin Lemonsoftilla kuunnelleet asiakkaitamme ja toteuttaneet yhdessä asiakkaidemme kanssa markkinoiden parhaan Lemonsoftiin integroidun kauppapaikan.

Miksi valita LemonShop?

LemonShop integroituu saumattomasti käyttämäsi Lemonsoft -järjestelmän kanssa. Integraatio pysyy jatkuvasti ajan tasalla, eikä sinun tarvitse murehtia päivityksistä tai ylläpidosta.


LemonShop sisältää maailman suosituimman web-julkaisujärjestelmän, WordPressin. Voit siis LemonShop -verkkokaupan avulla hallita sisältöä usein eri tavoin ja ylläpitää vaikka koko yrityksesi sivuston samalla alustalla.

LemonShopin toteuttaa Lemonsoft, jolloin tuote kehittyy myös niiden vaatimusten mukaan mitä jatkuvasti kehittyvässä liiketoiminnassa tulee vastaan. Kaikki LemonShopin ominaisuudet on tarkoin mietitty asiakkaidemme vaatimuksia silmällä pitäen.

Hinnoittelu

LemonShop on hinnoiteltu läpinäkyvästi, joten yllätyksiä ei tule. LemonShop -lisenssin kuukausittainen kustannus on 149 €. Hinta sisältää LemonShop -verkkokaupan ylläpidon, integraation LemonShopin ja Lemonsoft-sovelluksen välillä ja rajapintalisenssin Lemonsoft -ohjelmistoosi. 

Tutustu tarkemmin ja kokeile demoa! Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!