Vahvistusta talousjohtamiseen

Julkaistu: 17.08.2022

Aiheet: . Uutiset

Finazilla on keskittynyt tekemään liiketoiminnasta ennustettavaa. Finazillan ratkaisujen avulla toiminnanohjausjärjestelmän tuottama liiketoimintatieto ja henkilöstön näkemys tulevaisuudesta voidaan jalostaa paremmiksi päätöksiksi.

Finazilla on kesällä tehdyn kaupan myötä osa Lemonsoft-konsernia. Tuotteistamme integraatiota parhaillaan aiempaakin kattavammaksi ja tuomme Finazillan ratkaisut asiakkaillemme valmiiksi tuotteistettuna Lemonsoft-ympäristöön.

Ratkaisu kattaa talousraportoinnin, budjettiseurannan, budjetoinnin ja ennustamisen helppokäyttöisenä ja visuaalisena kokonaisuutena.

Lemonsoft Oyj:n toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti:

”Olen erittäin tyytyväinen saadessamme Finazillan kautta entistä kattavammat työkalut liiketoimintatiedon hallintaan ja taloudelliseen ennustamiseen. Yritysten tiedontarve kasvaa jatkuvasti ja me haluamme tuoda nämä tiedot helposti saataville, sekä palveluna että kattavien raporttien kautta. Uskon, että tämä hyödyttää kaikkia asiakastoimialojamme. ”

Finazilla Oy:n toimitusjohtaja Juhamatti Hyyppä:

”Olen iloinen että Lemonsoft tunnisti vahvuutemme ja voimme olla osa isompaa yksikköä, joka on halukas kehittämään ja jalostamaan aloittamaamme työtä tiiviissä yhteistyössä. Olemme luoneet vahvan ratkaisun asiakkaitamme varten ja pääsemme nyt laajentamaan asiakaskuntaamme sekä täydentämään Lemonsoftin jo ennestään kattavaa tarjoomaa.”

Tutustu tarkemmin: https://www.finazilla.fi/

finazilla-logo-final-original