Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Vamm Steel Oy

Julkaistu: 03.06.2019

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Vamm Steel Oy:n tekninen johtaja Asko Heikkinen:

”On järkevää, kun kaikki on yhdessä systeemissä.”

Noin 60 henkilöä työllistävä Vamm Steel Oy on vaasalainen komponenttivalmistaja. Yritys valmistaa osia asiakkaidensa moottoreihin, koneisiin ja laitteisiin ohutlevyä sekä metallia työstämällä. Vamm Steel valitsi Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmäkseen noin kolme vuotta sitten, samalla kun yrityksen omistajuus vaihtui.  Osittain hankintapäätökselle saatiin vahvistusta myös lähistöllä toimivien yritysten Lemonsoftin hyvistä käyttökokemuksista.

vammsteelasko”On järkevää, kun kaikki on yhdessä systeemissä. Me ostamme Lemonilla, myymme Lemonilla, varasto- ja työseuranta, leimaus on kaikki Lemonsoftissa”, kertoo Vamm Steel Oy:n tekninen johtaja Asko Heikkinen. ”Järjestelmään on päässyt hyvin sisään. Se mihin itse erityisesti ihastuin, oli mahdollisuus tehdä hinnastojen ajot helposti. Tämä ei ollut itsestään selvää aiemmin käyttämämme ohjelman kanssa.”

 Vamm Steelin työnsuunnittelija Mika Hautala kertoo tehneensä aiemmin töitä useammankin eri järjestelmän kanssa. ”Tähän taustaan verrattuna mielestäni sanoisin, että Lemonsoft on käytettävin.” Asko Heikkinen kertoo, että yritys aikoo hyödyntää Lemonsoftin työkaluja entistä paremmin tulevaisuudessa. ”Ohjelma on otettu meillä pikkuhiljaa käyttöön ja nyt toiveissa olisi hyödyntää Lemonia enemmänkin. Yksi peruste tälle on tilitoimistomme, joka käyttää samaa ohjelmaa.”

Vamm Steel Oy haluaa hyödyntää toiminnanohjausjärjestelmää yhä enemmän mm. tuotannon seurantaan. ”Haluamme nähdä kuormitusta, jotta osaamme arvioida seuraavien viikkojen kapasiteetin. Yrityksen tuotannossa on ollut kiirettä ja tahti näkyy luonnollisesti kasvuna. Tällä hetkellä töitä tehdään 1-3 vuorossa, riippuen työpisteestä. ”Meidän kilpailuvalttimme on joustavuus, joskus itse asiassa liiankin kanssa”, kertoo Heikkinen. Mm. ABB:n kanssa tiivistä yhteistyötä tekevä yritys tuottaa tavaroita kansainväliseen käyttöön. Asiakastilausten myötä toimituksia on lähtenyt tehtaalta suoraan maailmalle, mm. Kiinaan, Brasiliaan Italiaan, Saksaan ja Viroon.

Asko Heikkinen kertoo yrityksen haluavan kiinnittää jatkossa enemmän huomiota myös parempaan työn seurantaan: ”Tällöin saamme työvaiheille työajan – ja keston jolloin voimme seurata myynnin kannattavuutta.” Heikkisen huomioiden mukaan Lemonsoftin käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset: ”Paljon se on meillä asetuksista ja käyttäjistä kiinni, miten Lemonia hyödynnämme. Tähän mennessä voimme sanoa, että Lemonsoftin kanssa on mennyt hyvin ja järjestelmä toimii.”

 Vamm_steel logo

Vamm Steel Oy lyhyesti:

  • Vaasalainen yritys, joka valmistaa osia moottoreihin, koneisiin ja laitteisiin ohutlevyä ja metallia työstämällä
  • Asiakkaina globaalit energia-, kone- ja ajoneuvoteollisuuden yritykset
  • Työllistää n. 60 henkilöä
  • Lue lisää: www.vammsteel.fi


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!