Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Veloituksettomat webinaarit

Julkaistu: 11.05.2020

Aiheet: . Tapahtumat

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Pidä huolta liiketoiminnastasi ajasta ja paikasta riippumatta!

Selainpohjaista toiminnanohjausta käytät juuri silloin kuin tarvitset, ajasta, paikasta ja työvälineestä riippumatta. Joustavan käyttöliittymän myötä voi hyväksyä laskuja helposti missä vain, tarvitset vain nettiyhteyden.

Ajankohta: ti 19.5.2020 klo 9.00
Veloituksettoman webinaarin pitää Toni Ström

Webinaarissa käydään läpi LemonOnlinen yleiset toiminnot ja ominaisuudet ja kuinka voit hyödyntää selainpohjaista toiminnanohjausta ajasta ja paikasta riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan >>

 

Älä etsi hukkuneita kuitteja, vaan hoida matka- ja kululaskut sähköisesti!

Juurihan se kuitti oli tässä, mihin se nyt on... Kuulostaako tutulta? Älä enää tuskaile skannerin tai hukkuneiden kuittien kanssa. Kirjaa matka- ja kululaskut ja kuitit heti talteen eKuitin ja LemonOnlinen avulla. Säästät aikaa ja hermoja.  

Ajankohta: ti 26.5.2020 klo 9.00
Veloituksettoman webinaarin pitää Hilkka Heikkinen

Webinaarissa käydään läpi prosessimaisesti matka- ja kululaskujen kirjaaminen LemonOnlinessa sekä eKuitti –sovellus kuittien tehokkaaseen käsittelyyn.

Ilmoittaudu mukaan >>

 

Ota dokumentit haltuun, paranna kannattavuutta vähentämällä turhaa tiedon etsimistä!

Tutkimusten mukaan 5-50% henkilöiden työajasta menee tiedon etsimiseen ja hakemiseen. 20 henkilön organisaatiossa tämä tarkoittaa varovaisestikin arvioituna yhden henkilön työpanoksen hukkumista etisimiseen joka päivä. Ota kaikki liiketoimintaasi liittyvä tieto ja dokumentit haltuun LemonFilesin avulla ja vapauta työntekijöiden aika oikeisiin töihin. 

Ajankohta: to 28.5.2020 klo 9.00
Veloituksettoman webinaarin pitää Pasi Peltola.

Webinaarissa käydään läpi esimerkkien avulla, miten otat dokumenttisi haltuun LemonFilesissä.

Ilmoittaudu mukaan >>

 

Johda myyntiä tavoitteellisesti tehokkailla työkaluilla!

Myynnin johtaminen, seuranta ja ennustaminen vaatii oikeaa ja reaaliaikaista dataa. Toimiva CRM-järjestelmä antaa myyjälle hyvän työkalun oman toimintansa ohjaamiseen ja myyntijohdolle laajat myynnin johtamisen, seurannan ja ennustamisen apuvälineet. LemonOnlinen työkaluilla myyjät ja myyntijohto tekevät myynnistä ja myynnin ohjaamisesta läpinäkyvää.

Ajankohta: ti 2.6.2020 klo 9.00, kesto n. 30 min

Veloituksettoman webinaarin pitää Jakke Vyyryläinen.

Webinaarissa käsitellään lyhyesti myynnin ja asiakkuuksien johtamisen teoriaa, käydään läpi myynnin johtamisen prosessi esimerkin avulla ja esitellään LemonOnlinen työkalut myyjälle ja myyntijohdolle

Ilmoittaudu mukaan >>

 

Yksi kanava sähköiseen liiketoimintaan - verkostoidu LemonHubin avulla!

LemonHubia käyttämällä voit verkostoitua aidosti muiten Lemonsoft-käyttäjien kanssa. Palvelun avulla lähetät ja vastaanotat myös verkkolaskut, hoidat verkkopalkat palkansaajille, rahoitat laskusi ja hoidat perinnän.

Ajankohta: to 4.6.2020 klo 9.00

Veloituksettoman webinaarin pitää Janne Kaarela.

Webinaarissa esitellään LemonHub-palvelut ja miten voit hyödyntää niitä liiketoiminnassasi.

Ilmoittaudu mukaan >>

 

Laskuta tehdystä työstä, älä hukkaa aikaa paperisten tuntilappujen kanssa!

Asiantuntijatyö tai huoltotyö jää usein laskuttamatta, kun ”en muistanut” tai ”se tuntilappu hukkui johonkin”. LemonOnlinen tuntikirjausten ja huoltotöiden avulla varmistat, että jokainen laskutuskelpoinen tunti tulee laskutettua. Webinaarissa näet, miten se tehdään käytännössä. 

Ajankohta: ti 9.6.2020 klo 9.00

Veloituksettoman webinaarin pitää Aki Vainionpää.

Webinaarissa käydään läpi erilaiset ratkaisut tuntikirjausten tekemiseen sekä prosessimaisesti, kuinka varmistat, että laskutuskelpoinen työ tulee laskutettua.

Ilmoittaudu mukaan >>

 

Ota projektit haltuun ja varmista onnistuminen!

Projektien onnistunut ohjaaminen ja hallinta vaatii reaaliaikaista tietoa. Oikeat työkalut, joiden avulla kirjaaminen on helppoa ja kokonaiskuva on helposti saatavilla, ovat projektipäällikön paras kaveri. LemonOnlinen projekti- ja resursointityökaluilla nostat projektinhallintasi uudelle tasolle!

Ajankohta: to 11.6.2020 klo 9.00

Veloituksettoman webinaarin pitää Jarkko Rajala.

Webinaarissa käsitellään lyhyesti projektinhallinnan periaatteita ja esitellään LemonOnlinen työkalut projektipäällikölle ja projektihenkilöille.

Ilmoittaudu mukaan >>Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!