Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Verkkokaupan B2B aikakausi

Julkaistu: 26.02.2021

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Lemonshop on ottanut huimia harppauksia syksyn pilottivaiheen jälkeen ja kehittynyt niin teknisesti kuin ominaisuuksiltaankin. Siinä, missä LemonShopin pilottiversio oli suunnattu pääsääntöisesti B2C -kauppaan, on tulevaisuus B2B:n. Kiitos kehityksestä kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat kertoneet tarpeistaan ja auttaneet meitä kehittämään tuotettamme.

Lemonshopin ominaisuuskokoelma kasvaa jatkuvasti ja olemmekin lisänneet jo, entuudestaan kattavien, ominaisuuksien lisäksi yhteyshenkilönä tilaamisen, tuen kokolajitelmille, tuotehinnoittelun anonyymeille asiakkaille, tuen litteroille ja paljon muuta.

Vuoden 2021 tulemme lisäämään huomattavan määrän B2B -ominaisuuksia, joista haluamme nostaa seuraavaksi muutaman kohokohdan.

Tarjouspyynnöt (Q1)

Olemme, yhdessä asiakkaidemme kanssa, määritelleet tarjouspyyntöjen tuomista Lemonshop -verkkokauppaan. Tarjouspyyntöjä voi hallita Lemonshopissa tai Lemonsoftissa, miten ikinä haluatkin. Asiakas voi hyväksyä ja maksaa tarjouksen verkkokaupassa, jolloin se siirtyy myyntitilaukseksi Lemonsoftiin. Kaikki tämä täysin automatisoidusti.

Henkilöstöhallinta (Q2)

Lemonshoppiin sisään kirjautunut asiakkaan pääkäyttäjä voi jatkossa hallita yrityksensä henkilöstöä suoraan verkkokaupassa. Pääkäyttäjä voi päivittää yhteyshenkilöiden yhteystietoja, asettaa ostorajoja henkilöstölleen, tilata sähköpostit henkilöstön tilauksista ja paljon muuta.

Kehitämme verkkokaupparatkaisuamme jatkuvasti tiukassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja vaikka roadmap vuodelle 2021 onkin aika täynnä, on siellä tilaa vielä muutamalle ominaisuudelle. Mikäli haluat oman ominaisuutesi osaksi Lemonshop -ratkaisua, ole rohkeasti yhteydessä! Tilaa demo asiantuntijoiltamme: ratkaisumyynti@lemonsoft.fi.

Lue lisää verkkokaupparatkaisustamme täällä ja tutustu ratkaisumme dokumentaatioon täällä!Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!