Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Vero.fi: Autamme yrittäjiä tunnistamaan vilpillisen toimijan

Julkaistu: 19.12.2019

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Rehellinen yritys voi tietämättään olla osallisena petollista liiketoimintaa, jossa joku toimitusketjuun kuuluva pyrkii välttämään arvonlisäveron maksun. Osallisuus petokselliseen toimintaan voi kohdistua minkä kokoiseen yritykseen ja mihin toimialaan tahansa. Yrittäjän velvollisuus on selvittää kauppakumppanin verotuksellinen luotettavuus.

Rehellinen toimija ei joudu vastuuseen, mikäli on joutunut petolliseen toimitusketjuun tietämättään. Ehtona kuitenkin on, että yritys on toiminut vilpittömässä mielessä. Käytännössä tämä tarkoittaa normaalia huolellisuutta elinkeinotoiminnassa.

Teimme yritysten käyttöön tunnusmerkkejä, joiden avulla vilpillinen toimija on helpompi tunnistaa.

Väärinkäytösten ennalta estäminen on yhteinen asia. Katso vilpillisen toiminnan tunnusmerkit ja ota ne osaksi omaa rutiiniasi selvittää kauppakumppanisi verotuksellinen luotettavuus: Tunnista alv-riskit liiketoiminnassasi.

Katso video: Yritys, kohdistuuko liiketoimeesi alv-petos? Tunnista petollinen toimija 

Verohallinnon tavoitteena on edistää rehellisten toimijoiden kilpailuedellytyksiä puuttumalla epärehelliseen toimintaan.Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!