Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Vero.fi: Ohjeet Suomi.fi-valtuushakemukseen

Julkaistu: 20.11.2020

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Katso-palvelu poistuu käytöstä 31.12.2020, jolloin Katso-palvelun korvaavat Suomi.fi-tunnistus ja Suomi.fi-valtuudet. Suurin osa valtuuksia käyttävistä pystyy ottamaan Suomi.fi-valtuudet käyttöön omatoimisesti sähköisesti Suomi.fi:n valtuudet-palvelussa. Tarvitset valtuuttamiseen henkilökohtaiset pankkitunnukset, mobiilivarmenteen tai varmennekortin.

Jos hoidat esimerkiksi kiinteistöyhtymän, maatalousyhtymän, metsäyhtymän, yhteisetuuden tai Y-tunnuksellisen kuolinpesän veroasioita vielä Katso-tunnisteella tai Katso-valtuuksilla, siirry viimeistään nyt käyttämään Suomi.fi-valtuuksia. Olemme koonneet sinulle yksityiskohtaiset ohjeet valtuushakemuksen tekemiseen Suomi.fi-verkkopalvelussa. Valtuushakemuksen tekemiseen on hyvä varata aikaa.

Katso-palvelun käyttö päättyy myös tulorekisterissä, joten huolehdi tunnisteet ja valtuudet samalla kuntoon tulorekisterinkin osalta.

Lue lisää: Näin annat Suomi.fi-valtuuden veroasioiden hoitamiseenOletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!