Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Vero.fi: Tapahtumaotteesta kuukauden tilitapahtumat

Julkaistu: 21.02.2020

Aiheet: Uutiset . Talous / HR

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

 

OmaVerossa on julkaistu 1.2.2020 ensimmäistä kertaa tapahtumaote, joka näyttää elinkeinotoimintaa harjoittavalle asiakkaalle kaikki kuluneen kuukauden tilitapahtumat.

Tapahtumaote ei ole huomautus maksamattomista veroista. Tapahtumaotteella on listaus vain kuukauden aikaisista tapahtumista riippumatta siitä, oletko maksanut liikaa, liian vähän tai tarpeeksi. Se on tarkoitettu kuukauden tilitapahtumien tarkempaan selvittelyyn. Jos sinulla on veroja maksamatta, saat siitä maksukehotukset kuukausittain muodostuvalla yhteenvedolla. Näet tarkan saldotilanteesi sekä yhteenvedon OmaVerosta.

Tapahtumaote tulee asiakkaille OmaVeroon kuunvaihteessa. Toimitustapana on sähköinen OmaVero-kirje. Toimitustapaa ei voi muuttaa. Kevään aikana OmaVeron sähköposti-ilmoituksia muokataan siten, ettei tapahtumaotteesta tule enää erillistä ilmoitusta.

Kirjeen vuoksi ei tarvitse ottaa yhteyttä Verohallintoon. Jos havaitset tapahtumaotteella virheellisiä tai puuttuvia tietoja, tee korjaukset OmaVerossa. Jos virheet koskevat työnantajasuorituksia, tee korjaukset tulorekisterissä.

Tapahtumaotteen lukuohje tulossa Vero.fi-verkkosivulle lähiviikkoina (www.vero.fi/tapahtumaote).Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!