Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Wintunix Oy

Julkaistu: 09.09.2019

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Paikkariippumattomuutta ja helpotusta elämään

Pekka_Puustinen_WintunixWintunix Oy on Savonlinnassa ja Hämeenlinnassa toimiva tietotekniikkatuotteita- ja palveluita tarjoava yritys. Yrittäjä Pekka Puustinen kertoo yrityksen kasvaneen viime vuosina ja asiakaspiirin laajentuneen ympäri Suomen. Tällä hetkellä keskeisimpinä asiakkaina ovat julkinen sektori, eri terveysalan toimijat sekä pk-yritykset. Uusimpana, yrityksen asiakaskunnan innokkaasti toivomana palveluvalikoiman täydennyksenä on tulostin- ja monitoimipalvelu, joka toteutetaan yhteistyössä HP:n kanssa. Wintunix Oy on myös osa valtakunnallista G30 ketjua, joka yhdistää 30 ICT-palveluyritystä löydettäväksi samasta paikasta.

Yritys otti Lemonsoftin yritysohjelmiston käyttöön vuonna 2013. Päätöksen taustalla oli useampi kokemus muiden eri ohjelmistojen kanssa. ”Tietyt asiat muissa ohjelmissa olivat hyviä, mutta sieltä puuttui meille tärkeitä elementtejä”, Pekka Puustinen kertoo, että Lemonsoftin hankintapäätöksessä vaikutti pienemmällekin yritykselle sopivan koon lisäksi tarvittavien ominaisuuksien löytyminen: ”Meillä on Lemonin huoltotyöt ja niihin laskutus, varastoseuranta, varastokirjanpito, ostolaskut, kirjanpito ja palkka. Suurin helpotus tuli laskutuksesta. Säästää meillä ajankäyttöä aivan älyttömästi, kun ei tarvitse niitä itse tulostella.”

Pekka Puustinen kertoo voivansa suositella Lemonsoftia muillekin alan toimijoille, verraten yrityksen saamiin kokemuksiin useasta eri järjestelmästä. ”Meillä olisi tällä hetkellä aika iso kynnys vaihtaa järjestelmää. Minun näkökulmasta maksuliikenne, pankkipuoli, palkanmaksut ja sopimuslaskutus ovat olleet selkeä helpotus meidän elämään.”

Kiireinen yrittäjä on myös tyytyväinen Lemonsoftin tarjoamaan mahdollisuuteen tehdä töitä myös toimiston ulkopuolella. ”Paikkariippumattomuus on tärkeää. Käytän Lemonia paljon myös toimiston ulkopuolella, koska se ei ole kellonaikaan riippuvaista. On kätevää, kun sinun ei tarvitse odottaa, että palaa takaisin konttorille, vaan voi hoitaa esimerkiksi maksatuksen missä tahansa.”

Wintunix logo  

Wintunix lyhyesti:

  • Tietotekniikkalaitteistoja- ja ratkaisuja tarjoava yritys
  • Toimipisteet Savonlinnassa ja Hämeenlinnassa
  • Työllistää 12 henkilöä
  • Lue lisää: www.wintunix.fi


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!