Lemonsoft kokemuksia: Dometal Oy asiakastarina

Julkaistu: 14.02.2022

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

”Lemonsoft kehittää jatkuvasti palveluitaan vastaamaan tarpeitamme entistä paremmin”

Dometal Oy käyttää Lemonsoftin ohjelmistoja koko toiminnanohjaukseensa, ostoista ja myynneistä kirjanpitoon saakka. Lisäksi yritys käyttää muun muassa Lemonsoftin tuotannonohjaus- ja työajanseurausohjelmistoja.

— Voisi sanoa, että saamme Lemonsoftilta täyden palvelun, kertoo Dometalin tuotantojohtaja Pasi Mäkelä.

Dometal käytti aikaisemmin toista ohjelmistoa, jonka kehittäminen ajan myötä lopetettiin. Yritys halusi uudeksi kumppanikseen ohjelmistotalon, joka kehittyy asiakkaiden mukana ja pysyy ajan tasalla heidän tarpeistaan. Kumppaniksi valikoitui kehitysmyönteiseltä vaikuttava Lemonsoft.

— Lemonsoft ottaa asiakkailta vastaan ideoita uusistakin palveluista ja mahdollisuuksien mukaan myös toteuttaa ne. Heidän palvelunsa kehittyvät jatkuvasti vastaamaan tarpeitamme entistä paremmin. Yhteistyömme on ehdottomasti osoittautunut toiveidemme mukaiseksi.

”Ohjelmiston logiikka helpompi ymmärtää kuin muilla”

Mäkelän mukaan yksi Lemonsoftin parhaita ominaisuuksia on sen helppokäyttöisyys. Kun käytettävän ohjelman logiikka on helppo ymmärtää, työnteko nopeutuu ja sujuvoituu. Se helpottaa esimerkiksi myös uusien henkilöiden perehdyttämistä. Vaivattomasti omaksuttavalla ohjelmalla on siis myönteinen vaikutus niin henkilöstön työskentelyyn kuin esihenkilöiden johtamistyöhönkin.

— Ohjelmiston logiikka on helpompi ymmärtää kuin muilla. Käytettävyys ja loogisuus ovat Lemonsoftin valttikortteja.

Oma yhteyshenkilö tuntee asiakasyrityksen tarpeet

Dometalille on nimetty Lemonsoftilta tietty yhteyshenkilö, joka auttaa heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa. Oma yhteyshenkilö tekee yhteyden ottamisesta ja asioiden hoitamisesta sujuvampaa – kaikkea ei tarvitse selittää alusta asti, kun tuttu henkilö tuntee jo valmiiksi yrityksen tarpeet ja tilanteen.

— Tulemme yhteyshenkilömme kanssa hyvin juttuun ja olemme tyytyväisiä häneen. Pienempien ongelmien kanssa voimme ottaa yhteyttä myös asiakaspalveluun, mutta isommat asiat ja esimerkiksi kehitysideat hoidetaan yhteyshenkilömme kanssa. Olemme kokonaisuudessaan erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme Lemonsoftin kanssa.

dometal

Dometal Oy on loimaalainen maatalouskoneita valmistava perheyritys, jonka tuotteisiin kuuluvat Multiva- ja Potila-merkkiset maanmuokkauskoneet, kylvökoneet sekä perävaunut. Dometalilla on tytäryhtiö Unkarissa ja myyntitoimisto Tanskassa. Konserni työllistää noin 80 henkilöä, ja vuonna 2021 päättyneellä tilikaudella sen liikevaihto oli noin 22,5 milj. €.Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!