Lemonsoft kokemuksia: Polar Metalli Oy:n asiakastarina

Julkaistu: 06.06.2023

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

polarmetalliLemonsoft tuo tiedon paremmin esiin ja saataville


Polar Metalli on ohutlevytuotteita valmistava perheyritys. Tuotantoa ohjataan ja taloutta hallitaan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmän avulla. Järjestelmä on tuonut toimintaan lisää joustavuutta. Työnjohto on aiempaa helpompaa, kun kaikki tarvittava tieto on helposti saatavilla.


Polar Metalli on perustettu vuonna 1984. Yritys työllistää tällä hetkellä yhteensä noin 30 henkilöä. Käytännössä Polar Metalli valmistaa esimerkiksi savupeltejä ja pihagrillejä. Iso osa toiminnasta on alihankintaa.

– Olen Polar Metallin yrittäjä toisessa polvessa, kertoo toimitusjohtaja Markus Saukko.


Tieto paremmin saatavissa


Polar Metalli käyttää toiminnanohjausjärjestelmänään Lemonsoftia. Sen avulla tehdään esimerkiksi kaikki taloushallinnon asiat. Lisäksi sitä käytetään myös työnjohtoon.

– Tieto on paljon paremmin saatavissa. Lemonsoft on sujuvoittanut arkeamme aika paljon ja tuonut lisää joustavuutta, Saukko kertoo.

– Näemme esimerkiksi konekuormia. Työnjohtokin on helpompaa, kun pystymme listaamaan asiat niin, että ne pysyvät tallessa. Näin niitä on myös helpompi seurata, Saukko jatkaa.


Tuotannon ohjaus on parantunut huomattavasti


Suurin ja näkyvin vaikutus Lemonsoftilla on ollut tuotannon ohjaukseen, joka on Saukon arvion mukaan parantunut huomattavasti. Vaikka kilpailevia ohjelmistoja ja järjestelmiä on paljon, on Lemonsoft sopinut Polar Metallin tarpeisiin oikein hyvin. Järjestelmä on monipuolinen ja uusia ominaisuuksia riittää.

– Olemme löytäneet Lemonsoftista sellaisiakin asioita, joita ei ole käyty läpi käyttöönottokoulutuksessa. Huomaa, että jatkon kannalta Lemonsoftissa on monia ominaisuuksia, joita voimme ottaa käyttöön tulevaisuudessa, Saukko sanoo.

– Lemonsoftissa asiat ovat selkeästi esillä. Vilkaisu työpöydälle näyttää meidän silmäämme hyvältä. Tuotannolliselta puolelta löytyvät tällaiselle valmistavalle yritykselle kaikki tarvittavat ominaisuudet. Voin kyllä suositella Lemonsoftia, Saukko summaa.

polar-1

Polarmetalli Oy lyhyesti:

  • Ohutlevytuotteita valmistava yritys
  • Perustettu 1984
  • Työllistää n. 30 henkilöä
  • Lue lisää: polarmetalli.fi