Lemonsoft kokemuksia: Posirol Oy asiakastarina

Julkaistu: 07.10.2022

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

Lemonsoftin ratkaisut auttavat yritystä kasvamaan moninkertaiseksi

Posirol Oy:llä on käytössään Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä, johon kuuluu yrityksen taloushallinto, ostot ja myynnit, varastointi, logistiikka sekä johdon raportointi. Lisäksi toiminnanohjausjärjestelmän kautta kulkevat tilitoimistolle sekä rahtiliikenteeseen tarvittavat tiedot. Toimitusjohtaja Kim Komaron mukaan Posirolin käytössä olevat moduulit tukevat yrityksen liiketoimintaa.

— Integroinnit ovat helppoja, joten niitä tulee oikeasti tehtyä. Näin olemme saaneet Lemonsoftilta kasaan juuri tarpeisiimme sopivan, melko mittavan palvelupaketin.

”Kasvuvauhdistaan huolimatta Lemonsoft onnistuu kuuntelemaan asiakkaita”

Posirol aloitti yrityskaupan myötä ohjelmistokumppanin etsinnän puhtaalta pöydältä. Etsinnässä oli ohjelmistotalo, joka tukee asiakasyrityksen kasvua moninkertaiseksi, ja jonka ohjelmistot pysyvät jatkuvasti ajan hermolla. Vertailujen tuloksena esiin nousi Lemonsoft.

— Lemonsoftilla oli jo heti alusta alkaen paljon integrointeja, joten he vaikuttivat eteenpäin pyrkivältä ohjelmistotalolta. On olemassa sellaisiakin, jotka on kehitetty, mutta jotka eivät kehity. Lemonsoft kasvaa koko ajan, mutta silti he onnistuvat kuuntelemaan asiakkaita ja tekemään sen perusteella kehitystyötä.

Asiakkaalle tarjotaan vain ratkaisuja, joista on oikeasti hyötyä

Komaron mukaan yksi Lemonsoftin suurimmista vahvuuksista on sen Service Desk -asiakaspalvelu. Linjan toisessa päässä on aina palvelualtis ja hyvällä asenteella varustettu työntekijä, joka aidosti haluaa löytää ratkaisun asiakkaan ongelmaan. Kun asiakaspalvelussa vastataan aktiivisesti puhelimeen, soittaja saa kaipaamansa avun, vaikka sitä tarvittaisiinkin välillä lyhyelläkin varoitusajalla.

— Myynnin puolella on myös hyvää asiakaspalvelua. Sieltä tarjotaan asiakasyrityksille aktiivisesti uusiakin moduuleja, mutta he osaavat kuitenkin myös sanoa, jos jokin ratkaisu on yritykselle liikaa. Sieltä ei pakkomyydä kaikkea kaikille, vaan tarjotaan ratkaisuja, joista asiakas oikeasti hyötyy, ja jotka tukevat hänen liiketoimintaansa. Lemonsoftilla palvelu pelaa.

Komaro suosittelee Lemonsoftia ohjelmistokumppaniksi yrityksille, joiden suunnitelmissa on kasvaa tai tehostaa omia prosessejaan. Hänen mukaansa Lemonsoftin ohjelmistot vastaavat molempiin tarpeisiin.

— Olemme yhteistyöhömme tyytyväisiä. Lemonsoft täyttää tarpeemme nyt ja jatkossa.

 

posirol_logo_300

Posirol Oy on raumalainen vuonna 2011 perustettu metallialan yritys, jonka tuotantoon kuuluvat metalliset reikänauhat, reikävanteet, asennusnauhat sekä patenttivanteet. Yrityksen asiakkaisiin lukeutuvat tukkuliikkeet, teollisuusalan yritykset sekä rautakauppaketjut. Posirolin tuotteita toimitetaan yli 30 maahan ympäri maailman. Yritys työllistää 7 henkilöä ja vuonna 2021 sen liikevaihto oli 1,6 milj. €