Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Alfa Cleaning Oy

Julkaistu: 13.08.2019

Aiheet: . Asiakastarinat

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

"Emme ole tarvinneet muita ohjelmia Lemonsoftin ohelle."

Alfa Cleaning Oy on kotimainen siivouslaitteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Noin 40 vuotta alalla toiminut perheyritys toimii Savonlinnassa ja työllistää neljä työntekijää. Yritys palvelee mm. sairaaloita sekä palvelu- ja siivousliikkeitä ympäri Suomen ja maahantuo laitteita Italiasta sekä Englannista. Alfa Cleaning Oy:n sekä saman katon alla toimivan Siivous-Info Oy:n taloushallinnon vastaava Aija Timonen kertoo, että yrityksen kilpailutekijöitä ovat asiakaslähtöisyyden lisäksi juuri siivouskoneiden oma maahantuonti sekä tuntemus.

Alfa cleaning_kuvituskuvaVuonna 2013 yritys teki hankintapäätöksen Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmästä yhteistyökumppaneiden suositusten ja hintavertailun perusteella. Ohjelman visuaalinen ilme ja käytettävyys olivat myös tärkeitä seikkoja ohjelmistoa valitessa.

Tällä hetkellä Lemonsoftin rooli yrityksessä on kokonaisvaltainen. ”Koko toimintaketjumme menee Lemonsoftin kautta, viimeksi otimme mukaan kesällä kassan. Tilaukset syötetään ja laskutetaan sinne, kirjanpito, varastonseuranta, ostotilaukset ja kaikki muu on Lemonsoftissa. Emme ole tarvinneet muita ohjelmia Lemonsoftin ohelle”, kertoo Timonen.

”Lemonsoft on simppeli ohjelma, joka on helppo ottaa jokapäiväiseen käyttöön. Saamme sieltä rahtikirjat, eikä niitä tarvitse tehdä enää itse ja Unifaunin kautta lähtevät lähetykset eteenpäin.” Aija Timonen kertoo, että erityisesti yrityksen käyttöönottama Lemonsoftin kassa on helpottanut toimintaa tuomalla varastosaldoihin täsmällisyyttä.

Alfa Cleaning Oy:n kokemuksen mukaan ohjelmisto soveltuu hyvin tuotannollisille sekä PK-sektorin yrityksille. Yritys suosittelee Lemonsoftia erityisesti yhteistyökumppaneille yhteisten hyötyjen ja kilpailuedun saavuttamiseksi.

 alfalogo

Alfa Cleaning Oy

  • Maahantuo ja jälleenmyy siivouslaitteita ammattilaisille sekä yksityisille
  • Yli 40-vuotias perheyritys
  • Alfa Cleaning ja Siivous-Info yhdessä työllistävät yhdessä 7 henkilöä
  • Toimipiste Savonlinnassa
  • Lue lisää: alfacleaning.fi/


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!