Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Kolmen suora

Julkaistu: 28.09.2021

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Henkilöstölle merkityksellisten asioiden toteutuminen on meille tärkeää. Olemme jo useamman vuoden kysyneet nämä tiedot Siqni-henkilöstökyselyn avulla.

Tulokset ovat olleet samankaltaisia vuodesta toiseen, mutta ajoittain listalle nousee uusia tärkeitä asioita, joita voimme kehittää. Tänä vuonna merkityksellisissä asioissa oli useita ammattitaitoon liittyviä asioita kuten mielekkäät työtehtävät, ammattitaitoiset kollegat ja mahdollisuus käyttää päivittäin omaa osaamistaan. Nämä kaikki meillä toteutuvat yli 80 prosenttisesti.

Korona-aika ei korostanut vapautta tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä meillä on ollut muinakin vuosina listan kärkipäässä tärkeänä asiana, joka vieläpä toteutuukin erinomaisesti.

Jatkuva etätyöskentely, henkilöstömäärän voimakas kasvaminen ja yritysostot tuovat kuitenkin omat haasteensa henkilöstön tyytyväisyyteen ja esihenkilöiden työskentelyyn. Olikin erityisen ilahduttavaa että saimme tänäkin vuonna kolmannen kerran peräkkäin Future Workplaces -sertifikaatin.

Future Workplaces -sertifikaatti ansaitaan johtamalla yrityskulttuuria poikkeuksellisen hyvällä työntekijäymmärryksellä. Voit lukea sertifioidut työpaikat täältä >>

Hyvä asiakaskokemus syntyy tyytyväisen henkilöstön toimesta. Tähän me haluamme jatkossakin panostaa. Henkilöstön osaamisen kehittäminen on jatkuva prosessi, joka tähtää alan parhaaseen asiakaskokemukseen.

FutureWorkp21

 Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!