Lemonsoft kokemuksia: Oriplan Oy

Julkaistu: 12.10.2022

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

”Vaikea edes kuvitella, millaista työskentely on ollut ennen Lemonsoftia”

Oriplan käyttää Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää. Yritys hoitaa järjestelmän kautta tärkeitä päivittäisiä toimiaan, kuten tarjouksia, tilauksia ja laskutusta. Toimitusjohtaja Harri Laakson mukaan Lemonsoft on ollut Oriplanille harppaus nykyaikaan.

— Olen tullut taloon vuonna 2011, mutta tiedän, että vanha systeemimme oli Excel-pohjainen. Meillä on vino pino kansioita aina vuodesta 1988 saakka. Niihin on kirjattu tarjoukset ja tilaukset. Varsinkin nykypäivän työskentelytahdilla on vaikea kuvitella, millaista on ollut ennen Lemonsoftia. On todella hieno juttu, että tällainen järjestelmä on otettu meillä käyttöön.

Valttikortteina helppokäyttöisyys ja laadukas asiakaspalvelu

Laakson kokemuksen mukaan Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä on muita käyttäjäystävällisempi. Se eroaa Laakson aiemmin käyttämistä järjestelmistä loogisuudellaan ja visuaalisuudellaan. Laaksolta saavat erityismaininnan alkunäkymän kuvakkeet, jotka ohjaavat käyttäjää eteenpäin koko prosessin läpi. Yrityksen toiminta tehostuu, kun työaikaa ei kulu järjestelmässä seikkailemiseen ja monimutkaisten toimintojen opettelemiseen.

— Sanoisin, että Lemonsoft on aika helposti opeteltavissa oleva järjestelmä. Luulen, että nimenomaan helppokäyttöisyys on yksi syy siihen, että Lemonsoft on niin suosittu asiakkaiden keskuudessa.

Laakson mukaan asiakkaille tuo suoraa hyötyä myös Lemonsoftin tehokas asiakastuki. Tukipalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

— Lemonsoftin asiakastuki on todella hyvä. Sieltä vastataan nopeasti, ja sähköiset tukipyynnötkin etenevät hyvin. Lisäksi netistä löytyy erilaisia ohjeita ja webinaareja, joten asiakas löytää tietoa tarvittaessa itsekin. Pidin myös siitä, että meidän asiakkuuttamme hoitamaan tullut uusi henkilö piti heti kanssamme Teams-palaverin. Näin pääsimme heti tutustumaan ja hän pääsi nopeasti jyvälle yrityksemme toiminnasta ja tavoitteista.

Lemonsoftin kokemus näkyy palvelujen toimivuudessa

Oriplan on käyttänyt Lemonsoftia vuodesta 2010 saakka.

— Lemonsoft oli aloittaessamme melko tuore yritys. Nyt se on kasvanut vakaaksi kotimaiseksi toimijaksi, jolla on paljon kokemusta eri kokoisista ja eri alojen asiakkaista. Se näkyy meidänkin palvelupakettimme toimivuudessa.

Laakson mukaan Lemonsoft säästää yritykseltä aikaa ja vaivaa. Järjestelmä on niin mukautuvainen, että se sopii monenlaisten yritysten tarpeisiin.

— Tämä on etenkin pk-yrityksille erittäin toimiva järjestelmä. Sen kokoisilla yrityksillä tällainen järjestelmä on melkein pakko olla laadukkaan ja sujuvan toiminnan varmistamiseksi.

oriplan-logo-1


Oriplan on Liedossa sijaitseva koneiden maahantuonti- ja myyntiyritys. Tuotteisiin kuuluu pakkauskoneita ja muita pakkauslinjan laitteita, jauhemaisen ja rakeisen aineen käsittely-, siirto- ja varastointilaitteita, pölynpoistolaitteita, prosessiteollisuuden separaattoreita ja linkoja. Oriplanin palvelut kattavat koko prosessin aina tarpeen kartoittamisesta huoltoon asti. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 2,1 milj. €. Oriplan työllistää kolme henkilöä.