Lemonsoft Oyj ostaa Finvoicer Group Oy:n

Julkaistu: 01.06.2023

Aiheet: . Uutiset

Lemonsoft Oyj ostaa laskun elinkaaren hallintaan keskittyvän ohjelmistoyhtiö Finvoicer Group Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Lemonsoft vahvistaa tarjoomaansa laskun elinkaaren hallinnassa tuomalla asiakkailleen entistä kattavammat ratkaisut laskujen välittämisestä muistutus- ja perintäpalveluun, laskurahoitukseen sekä sähköiseen taloushallintoon.

Finvoicer-konserni tarjoaa pilvipohjaista laskun elinkaaren hallintaan keskittyvää ohjelmistokokonaisuutta erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille. Finvoicerin ratkaisujen avulla yritykset voivat hoitaa laskujen lähettämisen ja vastaanottamisen, maksuvalvonnan, tilityksen ja raportoinnin, muistutuksen, perinnän, kirjanpidon, palkanlaskennan ja tilinpäätöksen muodostamisen. Finvoicerin asiakkaina on yli 7 000  pk-yritystä sekä suoraan että kumppanitilitoimistojen kautta. Finvoicer työllistää yhteensä 40 asiantuntijaa Turun, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissään.


Lemonsoft Oyj:n toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti: 

”Finvoicer on kasvanut viime vuosina vahvasti ja saavuttanut merkittävän kokoluokan laskujen elinkaaren hallinnassa. Pystymme jatkossa Finvoicerin kanssa tarjoamaan asiakkaillemme entistä kattavamman ratkaisukokonaisuuden laskujen elinkaaren hallinnan ja laskurahoituksen parissa. Saamme myös merkittävän määrän uusia asiakkaita, joille voimme tarjota laajan ohjelmistoratkaisuvalikoiman. Toivotan koko Finvoicerin tiimin lämpimästi tervetulleeksi.”

Finvoicer Group Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Koivisto: 

”Yhteistyö Lemonsoftin kanssa antaa meille erinomaisia mahdollisuuksia lisätä ratkaisujen automaatiota ja laajentaa asiakkaille tarjottavaa kokonaisuutta. Käytämme osassa liiketoimintaamme jo valmiiksi Lemonsoftin ohjelmistoja, joten yhteistyön tiivistäminen tulee olemaan erittäin luontevaa. Lemonsoft on meille täydellinen kumppani ja odotan innolla, että pääsemme yhdessä luomaan jotain vielä hienompaa.”