Lemonsoft Oy ostaa PlanMill Oy:n

Julkaistu: 25.08.2021

Aiheet: . Uutiset

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

planmill

Lemonsoft Oy ja PlanMill Oy ovat sopineet yrityskaupasta, jossa Lemonsoft Oy ostaa 100 % PlanMill Oy:n osakekannasta. Kaupan myötä Suomeen syntyy uusi, vahva PSA-toimija, jolla on poikkeuksellisen vankka kokemus innovatiivisten asiantuntija- ja projektiyritysten toiminnanohjauksen ja taloushallinnon ohjelmistoratkaisujen kehittämisestä.

Yhdistämällä PlanMillin ja Lemonsoftin voimme tarjota asiantuntija- ja projektiyrityksille modernin kokonaisratkaisun, jossa toiminnanohjaus ja talous integroituvat saumattomasti ja kaikki tieto on saatavilla suoraan pilvipalveluista ajasta ja paikasta riippumatta.

- PlanMillin osaaminen sekä kokemus asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen kehittäjänä on erittäin vahvaa. Uskon, että yhdessä pystymme viemään toiminnanohjausratkaisut uudelle tasolle auttaen palvelu- ja asiantuntijatoimialoja olemaan entistä tuottavampia ja tehokkaampia, kertoo Lemonsoft Oy:n toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti.

- Haluamme tehostaa asiakkaidemme myyntiä, projektien-, resurssien-,työajan- ja kulujenhallintaa sekä laskutusta. Osana Lemonsoftia meillä on parhaat mahdollisuudet viedä tavoitettamme eteenpäin. Pystymme jatkossa tarjoamaan entistä kattavamman kokonaisratkaisun asiakkaillemme mm. BI, talous- ja palkkahallinnon tarpeissa, sanoo PlanMill Oy:n toimitusjohtaja Thomas Hood.

Kotimainen PlanMill Oy kehittää ja toimittaa reaaliaikaisuutta tukevia selainpohjaisia palvelu- ja projektiliiketoiminnan ohjelmistoratkaisuja. PlanMillin CRM, PROJECT ja ERP -järjestelmät auttavat tehostamaan asiakkuuksien, projektien, resurssien, tuntien, kulujen, HR:n ja talouden kokonaishallintaa sekä parantamaan asiakasyritysten tuottavuutta että kannattavuutta.

PlanMillin pilvipohjaiset ohjelmistoratkaisut on suunnattu erityisesti asiantuntijapalveluita ja projektiliiketoimintaa harjoittaville yrityksille. PlanMilliä käyttävät mm. mainos- ja viestintätoimistot, IT- ja ohjelmistotalot, insinööri- ja arkkitehtitoimistot, konsultit sekä tilitoimistot. Yrityksen liikevaihto oli 1.8 milj. euroa ja liikevoitto 0.6 milj. euroa vuonna 2020.
www.planmill.com

Lemonsoft Oy on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ja kustannustehokkaita toiminnanohjauksen ohjelmistoratkaisuja asiakkaidensa liiketoiminnan ja hallinnon tehostamiseksi. Yhtiön asiakaskunta koostuu yli 6 500 asiakkaasta muun muassa teollisuuden, tukku- ja vähittäiskaupan, asiantuntija- ja palvelutoimialan, rakentamisen ja tilitoimistojen toimialoilta. Lemonsoft-konsernin muodostavat emoyhtiö Lemonsoft Oy sekä sen tytäryhtiöt Lixani Oy, WorkIn Oy ja Metsys Oy.

Lemonsoftin liikevaihto oli 31.12.2020 päättyneellä tilikaudella noin 13,6 miljoonaa euroa ja liikevoitto 3,9 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa oli 31.12.2020 päättyneen tilikauden lopussa 110 työntekijää. Lemonsoftilla on toimipaikat Suomessa kahdeksalla paikkakunnalla Vaasassa, Vantaalla, Turussa, Joensuussa, Tampereella, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Oulussa.
www.lemonsoft.fi

Lisätietoja:

Kari Joki-Hollanti                                                                                                            Thomas Hood                             

Toimitusjohtaja, Lemonsoft Oy                                                                                   Toimitusjohtaja, Planmill Oy 

kari.joki-hollanti@lemonsoft.fi                                                                                    thomas.hood@planmill.comOletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!