Lemonsoft Oy vahvistaa WMS-osaamista ostamalla Metsys Oy:n

Julkaistu: 12.04.2021

Aiheet: . Uutiset

Toiminnanohjausohjelmia valmistava Lemonsoft Oy on ostanut liiketoimintakriittisiin WMS-ratkaisujen tekemiseen erikoistuneen Metsys Oy:n.

Metsys on tehnyt pitkälle optimoituja varastonhallintasovelluksia jo yli 14 vuotta. Asiakkaita ovat mm. Rocla, Valtra, Valio ja Metsä Group. Yrityskaupan taustalla oli Metsysin toisen omistajan eläköityminen. Metsys jatkaa itsenäisenä yrityksenä ja keskittyy jatkossakin WMS-ratkaisujen kehittämiseen.

Yrityskaupan myötä Lemonsoftin myyntijohtaja Jakke Vyyryläinen siirtyy Metsys Oy:n toimitusjohtajaksi ja vastaa Lemonsoft-konsernin WMS-liiketoiminnasta. Samalla Lemonsoft laajenee Jyväskylään.

”Vaikka Lemonsoft sisältääkin laajat varastotoiminnot, on Metsys erinomainen lisä valikoimaamme. Pystymme nyt tarjoamaan varastohallintaratkaisut suurillekin varastotapahtumamäärille ja pitkälle vietyyn optimointiin” kertoo Lemonsoftin toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti.

”Otan uuden haasteen vastaan erittäin innokkaasti. Järjestelyn myötä saadaan paljon synergiaa. Metsys saa tuotekehitykseen lisää resursseja esimerkiksi selainpohjaisten ratkaisujen kehitykseen. Vastaavasti Lemonsoft pystyy jatkossa tarjoamaan entistäkin laajempia kokonaisratkaisuja.” toteaa Metsysin toimitusjohtaja Jakke Vyyryläinen.

Lisätietoja Metsysin tuotteista löydät verkkosivuilta.

Metsys_logo_uusi