Lemonsoft Oyj:lle uusi tietoturvapäällikkö

Julkaistu: 05.12.2023

Aiheet: . Uutiset

Olemme nimenneet uudeksi tietoturvapäälliköksi Pasi Hakkaraisen, joka aloitti tehtävässään 4.12.2023. Pasilla on kokemusta tietohallinnosta, hankinnoista ja tietoturvasta kyberturvapainolla 20  vuoden ajalta. Kokemusta on kertynyt mm. Puolustusvoimilta ja Kelalta. Pasi myös harrastaa hakkerointia, joten web-haavoittuvuudet ovat tuttuja ihan käytännönkin tasolta.

Lemonsoftin teknologiajohtaja Janne Tammi kertoo olevansa erittäin tyytyväinen Pasin nimitykseen. “Pasi Hakkarainen on erinomainen vahvistus organisaatioomme. Hänellä on laaja ja syvällinen osaaminen tietoturvasta ja hän pystyy kehittämään ja johtamaan tietoturvastrategiaamme tehokkaasti ja innovatiivisesti. Olemme iloisia, että saamme hänet mukaan kasvavaan yritykseemme”, Janne toteaa.

Pasi Hakkarainen kertoo olevansa innostunut uudesta haasteesta. “Lemonsoft Oyj on kiinnostava ja dynaaminen yritys, jossa voin hyödyntää osaamistani. Tietoturva on tärkeä ja ajankohtainen aihe, joka vaatii jatkuvaa kehittämistä ja oppimista”, Pasi sanoo.

Tulemme hyödyntämään ISO27001-tietoturvastandardia työssämme aiempaakin enemmän. Standardin asettamien vaatimusten tarkoituksena on suojata tiedon luottamuksellisuus, eheys ja saatavuus.