Lemonsoft Oyj:n toimitusjohtaja vaihtui 1.8.23

Julkaistu: 16.08.2023

Aiheet: . Uutiset

Lemonsoft Oyj:n toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti on päättänyt jättäytyä pois yhtiön toimitusjohtajan tehtävästä. Lemonsoftin perustaja Joki-Hollanti on toiminut yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2018 lähtien. Joki-Hollanti ja Lemonsoftin hallitus ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että Joki-Hollanti jatkaa Lemonsoftin kehitysjohtajana ja hallituksen jäsenenä, keskittyen erityisesti tuotekokonaisuuden kilpailukyvyn kehittämiseen

Lemonsoftin toimitusjohtajana aloitti 1.8.2023 alkaen Jan-Erik Lindfors, joka on toiminut yhtiön varatoimitusjohtajana vuodesta 2021 lähtien. Ennen siirtymistään Lemonsoftille, Lindfors toimi Cargotecin Hiab-divisioonan johtoryhmässä uusien liiketoimintaratkaisujen johtajana ja tätä ennen HiQ Finlandin liiketoiminnan strategia- ja kehittämisjohtajana.

”Haluamme kiittää koko hallituksen puolesta Karia hänen erittäin arvokkaasta panoksestaan yhtiön toimitusjohtajana ja yhtiön luotsaamisesta aina perustamisesta asti kovan kasvun vaiheeseen. Viimeisten viiden vuoden aikana Karin toimitusjohtajakaudella Lemonsoft on kehittynyt valtavasti ja saavuttanut useita merkittäviä virstanpylväitä aina listautumiseen saakka. Yhtiön siirtyessä uuteen strategian vaiheeseen, hallitus ja Kari ovat yhdessä todenneet, että nyt on oikea aika toimitusjohtajan vaihdolle. Muutos tulee olemaan hyvin hallittu Karin jatkaessa yhtiössä kehitysjohtajana ja hallituksen jäsenenä”, sanoo Lemonsoft Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Christoffer Häggblom.

”Jan-Erik Lindfors tuntee yhtiön hyvin ja hänellä on erinomaiset edellytykset jatkaa Lemonsoftin kasvustrategian menestyksekästä toteuttamista. Jan-Erikin osaaminen ja kokemus kansainvälisistä IT- ja teollisuusyrityksistä tukee hyvin Lemonsoftin kasvattamista merkittäväksi Pohjoismaiseksi ohjelmistoyhtiöksi ”, Häggblom jatkaa.
 
”Lemonsoft on kasvanut viimeisten 19 vuoden aikana yhdeksi Suomen johtavista ERP-taloksi. Yhtiö on vakaalla kasvu-uralla ja sillä on hieno tulevaisuus edessään kasvavan ja kehittyvän ohjelmistokokonaisuuden tarjoajana. Jatkamme yhtiön aktiivista kehittämistä Jan-Erikin johdolla kohti seuraavaa kasvuvaihetta”, toteaa Kari Joki-Hollanti.