Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Movaco Oy

Julkaistu: 04.02.2019

Aiheet: . Asiakastarinat

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Movaco Oy:n toimitusjohtaja Mårten Snellman:

”Lemonsoft on selkeästi paras palvelulaskutuksen ohjelma.”

kuva movacon toimistolta

Movaco Oy on vaasalainen ja paikallisesti tunnettu yritys, joka tarjoaa tulostuksen ja dokumentinhallinnan palveluita. Toimitusjohtaja Mårten Snellman kertoo, että yrityksen ydintoiminta- ja palveluajatus on pysynyt samana aina perustamisvuodesta 2007 asti:

”Yrityksen strateginen tavoite on tarjota ratkaisuja jotka tehostavat asiakkaidemme tehokkuutta ja kilpailukykyä. Kilpailuvalttimme on keskittyminen omaan osaamisalueeseemme. Asiakkaamme tietävät sen mitä meiltä ostavat.”

Vuosien varrella muutosta on sen sijaan näkynyt asiakaskentässä, pääpainon siirryttyä julkiselta sektorilta pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Snellman painottaa, että asiakasyrityksen henkilömäärä ei ole suora indikaattori siitä, onko yritys Movacon kohderyhmää: ”Tämä riippuu enemmänkin alasta. Esimerkiksi yhden miehen suunnittelutoimisto voi tarvita suurkuvatulostimen, sähköisen arkiston ja ehkä vielä monitoimilaitteen. Tällöin yritys on ilman muuta kohderyhmäämme.”

Lemonsoft on ollut Movaco Oy:n luotettu ohjelmistotoimittaja alusta alkaen. Mårten Snellman kertoo arvostavansa hyvää yhteistyötä, jossa asiakkaan toiveita on otettu huomioon. Aiemmin Movaco toimi myyntiyhtiönä, jonka ylläpidot laskutettiin päämiehen toimesta. Kun tieto ylläpitolaskutusten siirtymisestä oli tiedossa hyvissä ajoin, oli mahdollisuus kehittää yhdessä palvelulaskutusta Lemonsoftin kanssa. Snellman on tyytyväinen työkaluun, jonka kautta hoidetaan yli 50 % yrityksen liikevaihdosta: ”Minulla on kokemusta isoista ja pienistä toimijoista. Sanoisin, kehumatta yhtään, että Lemonsoft on selkeästi paras palvelulaskutuksen ohjelma. Se on omissa silmissäni täydellinen.”

Palvelulaskutuksen lisäksi Movaco Oy:ssä hyödynnetään yritykselle räätälöityjen raporttien mahdollistamaa seurantaa. Tieto laitteiden toiminnasta ja huoltotarpeesta on arvokasta yritykselle itselleen, mutta toimii myös tapaamisissa nykyasiakkaiden kanssa sekä myynnintukimateriaalina. Paikallisuus ja huoltotoimenpiteet yhdistettynä informatiivisiin, luotettaviin raportteihin ovat tärkeä osa Movacon tarjoamaa palvelukonseptia. Mårten Snellman kertoo hyödyntävänsä Lemonsoftia koko ketjussa tarjouksesta ostolaskuun. ”Kun myyjä tietää mitä on myynyt ja mihin on myynyt, ei ole ongelmia. Isoin työ tietojensyötössä on tuolloin tehty. ” Asiakkuudenhallintaa hyödynnetään niin nykyasiakkaiden kuin prospektien osalta. ”Kun käymme prospektipuolella ja käy niin hyvin, että saadaan kauppa, käymme vain vaihtamassa asiakaslajia ja kaikki tiedot löytyvät jo.”

Toimitusjohtaja Mårten Snellman kertoo, että asiakkuus on jatkunut pitkään Lemonsoftin pystyessä palvelemaan Movaco Oy:n tarpeita. ”Pohjanmaalla kun ollaan, niin kuuluu jos jokin homma ei toimisi. Yhteistyö Lemonsoftin kanssa on jatkunut hyvässä mallissa.”

 movacon logo

Movaco Oy lyhyesti:

  • Canonin jälleenmyyjä, tuotevalikoimassa tulostimet, skannerit, monitoimilaitteet ja dokumentinhallintaohjelmat
  • Vaasalainen, vuonna 2007 perustettu yritys
  • Työllistää kuusi henkilöä
  • Lue lisää: movaco.fi


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Yhteydenottopyynnön jättämällä otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!