Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

N3M Oy Ab

Julkaistu: 18.02.2019

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus . Resurssien- ja projektinhallinta

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Varastonhallinta & kustannusten seuranta hallussa Lemonsoftin avulla

n3mkuvaLoppuvuosi on verkostourakointiyhtiön N3M Oy Ab:n kiireisintä aikaa. Maan ollessa vielä osittain sulaa, pyritään sähkö-ja televerkkojen sekä katuvalaistuksen rakentamista jouduttamaan ennen keskitalven olosuhteita.

Logistiikkapäällikkö Mikael Nylund kertoo yrityksen palvelevan verkostoprojektien rakentajana erityisesti kaupunkeja, sekä verkko-ja teleyhtiöitä. N3M:n asiakkaat arvostavat luonnollisesti aikataulujen täsmällisyyttä sekä työn korkeaa tasoa. ”Laatu on meille todella tärkeää, sillä saamme laatupisteitä jokaisesta työstä, mitä teemme. Seurantaa on jatkuvasti pidettävä yllä, sekä laadusta, työturvallisuudesta sekä aikatauluista.” N3M:n vuonna 2017 saatu RALA-pätevyys on mukana varmistamassa työn tasoa.

Lemonsoft on toiminut N3M:n toiminnanohjausjärjestelmänä vuodesta 2007 lähtien. Nylund kertoo, että heille ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 1500 tuotteen varastonhallinta, taloushallinto sekä asiakasrekisteri, joka toimii osaltaan taustatukena kilpailutuksissa. ”Sanotaan näin, että meille on tärkeää, että voimme seurata kustannuksia. Se on a ja o ja toimii aika hyvin tällä hetkellä.”

Aikanaan ohjelmisto hankittiin tuomaan taloushallinnon työkaluja lukujen parempaan seurantaan sekä esim. palkanlaskennan hallintaan. Noin 11 käyttövuoden aikana N3M:lle on esitelty myös monia muita eri ohjelmistoja, mutta Nylundin mukaan vaihtamiselle ei ole tarvetta, koska yritys saa Lemonsoftin tarjoamista ratkaisuista sen mitä tarvitsee. ”Lemonsoft on ollut aika joustava. Pystymme esimerkiksi räätälöimään käyttäjäkohtaisesti, mitä kukin käyttäjämme tarvitsee ja myös mitä kukin käyttäjä haluaa käyttää.”

Tulevaisuudessa N3M haluaa jatkaa hallitusti hyvin edenneeseen kasvusuuntaan. Samalla yritys seuraa mitä teknologian kehittyminen tuo mukanaan ja onkin kiinnostunut Lemonsoftin tarjoamista, erityisesti mobiilipuolen vaihtoehdoista tiedonhallintaan liittyen. Yhteenvetona Nylund kertoo yhteistyön sujuneen Lemonsoftin kanssa vuosien varrella hyvin: ”Kaikki mitä olemme halunneet, olemme saaneet ja apuakin silloin kun tarvitaan. Tässä on tärkein meille paikallinen Lemon asiantuntija EKM Service, mutta tietysti voimme olla myös Lemonsoftiin yhteydessä.”

 n3m

N3M lyhyesti:

 

  • Vuonna 2006 perustettu kotimainen verkostourakointiyhtiö
  • Keskeisinä asiakkaina mm. kaupungit, sähköverkko- ja teleyhtiöt
  • Toimipisteet Karjaalla, Lohjalla sekä Porvoossa
  • Työllistää 50 henkilöä
  • Lue lisää: n3m.fi


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!