Lemonsoft kokemuksia: N3M Power Oy Ab asiakastarina

Julkaistu: 18.02.2019

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus . Resurssien- ja projektinhallinta

n3mkuvaN3M Power Oy Ab on moderni palveluyritys, jolle tärkeitä arvoja ovat laatu, turvallisuus ja kestävyys. He ovat erikoistuneet sähkö- ja tietoliikenneverkkojen, tie- ja katuvalaistuksen sekä sähköautojen latausratkaisujen rakentamiseen, käyttöön ja ylläpitoon. Toimipaikat ovat Raaseporissa, Lohjalla sekä Porvoossa.

N3M Power Oy Ab muodostaa yhdessä N3M Infra Oy Ab:n kanssa N3M Group Oy Ab -konsernin.

Seurantaa on jatkuvasti pidettävä yllä, sekä laadusta, työturvallisuudesta että aikatauluista

Loppuvuosi on verkostourakointiyhtiön N3M Oy Ab:n kiireisintä aikaa. Maan ollessa vielä osittain sulaa, pyritään sähkö-ja televerkkojen sekä katuvalaistuksen rakentamista jouduttamaan ennen keskitalven olosuhteita.

Logistiikkapäällikkö Mikael Nylund kertoo yrityksen palvelevan verkostoprojektien rakentajana erityisesti kaupunkeja, sekä verkko-ja teleyhtiöitä. N3M:n asiakkaat arvostavat luonnollisesti aikataulujen täsmällisyyttä sekä työn korkeaa tasoa.

”Laatu on meille todella tärkeää, sillä saamme laatupisteitä jokaisesta työstä, mitä teemme. Seurantaa on jatkuvasti pidettävä yllä, sekä laadusta, työturvallisuudesta sekä aikatauluista.” N3M:n vuonna 2017 saatu RALA-pätevyys on mukana varmistamassa työn tasoa.

Varastonhallinta ja kustannusten seuranta hallussa Lemonsoftin avulla

 

Lemonsoft on toiminut N3M:n toiminnanohjausjärjestelmänä vuodesta 2007 lähtien. Nylund kertoo, että heille ohjelman keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 1500 tuotteen varastonhallinta, taloushallinto sekä asiakasrekisteri, joka toimii osaltaan taustatukena kilpailutuksissa.

”Meille on tärkeää, että voimme seurata kustannuksia. Se on kaiken a ja o ja toimii hyvin tällä hetkellä.”

Aikanaan ohjelmisto hankittiin tuomaan taloushallinnon työkaluja lukujen parempaan seurantaan ja esim. palkanlaskennan hallintaan. Noin 11 käyttövuoden aikana N3M:lle on esitelty myös monia muita eri ohjelmistoja, mutta Nylundin mukaan vaihtamiselle ei ole tarvetta, koska yritys saa Lemonsoftin tarjoamista ratkaisuista sen mitä tarvitsee.

”Lemonsoft on ollut aika joustava. Pystymme esimerkiksi räätälöimään käyttäjäkohtaisesti, mitä kukin käyttäjämme tarvitsee ja myös mitä kukin käyttäjä haluaa käyttää.”

Kiinnostus etenkin mobiilipuolen vaihtoehtoihin tiedonhallintaan liittyen

Tulevaisuudessa N3M haluaa jatkaa hallitusti hyvin edenneeseen kasvusuuntaan. Samalla yritys seuraa mitä teknologian kehittyminen tuo mukanaan ja onkin kiinnostunut Lemonsoftin tarjoamista, erityisesti mobiilipuolen vaihtoehdoista tiedonhallintaan liittyen. Yhteenvetona Nylund kertoo yhteistyön sujuneen Lemonsoftin kanssa vuosien varrella hyvin.

”Kaikki mitä olemme halunneet, olemme saaneet ja apuakin silloin kun tarvitaan. Tässä on tärkein meille paikallinen Lemon asiantuntija EKM Service, mutta tietysti voimme olla myös Lemonsoftiin yhteydessä.”

 n3m

N3M lyhyesti:

  • Toimintaa vuodesta 2006
  • Kotimainen verkostourakointiyhtiö. Keskeisinä asiakkaina mm. kaupungit, sähköverkko- ja teleyhtiöt
  • Työllistää noin 50 työntekijää (2020)
  • Liikevaihto yhteensä 13,17M€ (2020)
  • Lue lisää: n3m.fi