Lemonsoft kokemuksia: TSR-ELSITE Oy:n asiakastarina

Julkaistu: 11.05.2022

Aiheet: . Asiakastarinat

Lemonsoftin omakustannearvioista merkittävä hyöty kaupankäynnille

TSR-ELSITE käyttää Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmää, johon kuuluvat muun muassa myyntitilaukset, ostotilaukset, tilaus- ja toimitusketjut sekä tuotannonohjaus. Yrityksen IT-päällikkö Lazaros Lazarou on ollut mukana kehittämässä yritysten yhteistyötä ja odottaa innolla muun muassa Lemonsoftin uutta käyttäjähallintaa.

— Lemonsoftin ohjelmistokokonaisuus on paljon kattavampi, kun monilla muilla. On paljon sellaisia ohjelmistotaloja, jotka tekevät yhden asian hyvin, mutta jotain toista taas eivät ollenkaan. Lemonsoftissa on yhdessä nipussa lähes kaikki, mitä asiakas tarvitsee. Siinä he erottuvat edukseen.

Toimiva hinnoittelu ja kokonaisvaltainen palvelu vähentävät yrittäjän paineita

Lemonsoftin parhaista ominaisuuksista Lazarou nostaa esiin tuotannonohjauksen. Järjestelmässä luodaan jokaiselle tuotteelle rakenne, joka sisältää muun muassa sen valmistamiseen liittyvät työvaiheet ja niiden kestot. Näin yritys pystyy pitämään yllä omakustannearviota ja tarkkailemaan sitä, kuinka paljon tuotteet heille maksavat. Tuoterakenteen tiedot on myös helppo ottaa ulos johtoportaan tarvitsemiksi raporteiksi.

— Omakustannearviot ovat todella tärkeitä kaupankäynnin kannalta. Kun Lemonsoftia käyttää oikein ja pitää huolta tietojen ajantasaisuudesta, yrityksellä on aina tarkka, päivittyvä tieto siitä, mitä mikäkin maksaa. Siitä on älyttömän iso hyöty.

Lazarou arvostaa Lemonsoftin kotimaisuutta sekä toimivaa hinnoittelumallia. Lisenssikohtainen hinnoittelu palvelee etenkin kasvavan yrityksen tarpeita, sillä Lemonsoftista voi ottaa käyttöön vain ne toiminnot, jotka ovat yritykselle oikeasti tärkeitä.

— Lemonsoftin voi ottaa käyttöön Software as a Service -mallina, joka tarkoittaa sitä, että asiakas ottaa yhteyden Lemonsoftin palvelimelle. Tällöin asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia teknisestä ylläpidosta. Lemonsoft hoitaa kaiken valmiiksi tiettyyn kuukausihintaan, mikä on selkeä etu esimerkiksi pk-yrityksille. Se vähentää yrittäjän paineita ja vapauttaa aikaa varsinaiseen työhön.

 

Lemonsoftilla saa nopeasti kasaan toimivan paketin

Lazaroun mukaan Lemonsoftilla saa nopeasti toimivan paketin kasaan, kun yrityksellä on selkeänä mielessä, mitä toimintoja he tarvitsevat ja mitä he ohjelmalla haluavat tehdä.

— Lemonsoftilla on hyvät yhteyskanavat ja se tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua. Iso osa yrityksemme toiminnoista tehdään Lemonsoftin kautta, joten sillä on iso merkitys toiminnallemme.

 

TSR-ELSITE Oy on vuonna 2007 perustettu työmaiden väliaikaisten sähköistys-, valaistus- ja lämmitystuotteiden valmistaja ja maahantuoja. TSR-ELSITEn suurimpia asiakkaita ovat konevuokraamot, rakennusliikkeet ja jälleenmyyjät. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Helsingissä, ja sillä on toimintaa myös Ruotsissa ja Keski-Euroopassa. Vuonna 2021 yrityksen liikevaihto oli 8 milj. € ja se työllisti 28 henkilöä. 

tsr-elsite_logo_510x384