Lemonsoft kokemuksia: Uudenmaan Ohutlevy Oy asiakastarina

Julkaistu: 01.12.2022

Aiheet: Asiakastarinat . Logistiikka / Teollisuus

Lemonsoftia käyttävä tilitoimistokumppani säästää yrityksen resursseja

Uudenmaan Ohutlevy Oy:llä on ollut käytössään Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmä jo 10 vuotta. Toimitusjohtaja Janne Jääskeläisen mukaan pitkän yhteistyön salaisuus on toimiva kumppanuus sekä yrityksen tarpeisiin sopivat ohjelmistot. Ennen yritys käytti yksinkertaisempaa järjestelmää, jonka merkittävin ero Lemonsoftiin oli se, että siihen ei kuulunut lainkaan tuotannonohjausta.

— Yrityksemme toiminta on helpottunut, koska kaikki tarvittavat toiminnot ovat nyt saman katon alla. Käytämme vain ja ainoastaan Lemonsoftia. Toiminnanohjausjärjestelmäämme kuuluvat ostot, myyntitilaukset, laskutukset, kirjanpito, pankkiyhteys sekä tuotannonohjaus. Käytämme lisäksi tilitoimistonamme Lemonsoftin tilitoimistokumppania.

Lemonsoft sujuvoittaa niin taloushallintoa kuin laskutustakin

Lemonsoftin kanssa työskentelyn suurin hyöty syntyy Jääskeläisen mukaan siitä, että yritys käyttää Lemonsoftin tilitoimistokumppania. Taloushallinto sujuvoituu merkittävästi, kun tilitoimisto taitaa jo valmiiksi yrityksen käyttämät ohjelmistot. Lisäksi Lemonsoftin sähköisen taloushallinnon automatisoidut prosessit takaavat, että aikaa enää kulu tarpeettomiin ja virhealttiisiin manuaalisiin työvaiheisiin. Tarpeettomien työvaiheiden karsiutuminen taas johtaa niin ajan kuin rahankin säästymiseen.

— Taloushallinnon sujuvuuden lisäksi olemme olleet tyytyväisiä Lemonsoftin helppokäyttöisyyteen sekä siihen, että esimerkiksi verkkolaskutukseen siirtyminen kävi todella mutkattomasti. Nämä ovat sellaisia asioita, joiden soisi sujuvan ongelmitta. Tässä Lemonsoft toimii meille erityisen hyvin.

Pitkälle yhteistyölle ei näy loppua

Lemonsoftin kokonaisratkaisua käyttämällä pienen tai isommankin yrityksen on helppo tehostaa ja sujuvoittaa toimintojaan. Pienen yrityksen ei kuitenkaan tarvitse ottaa heti käyttöön kokonaista toiminnanohjausjärjestelmää, vaan Lemonsoftin moduulitarjonnasta voi ottaa käyttöön vain ne, jotka sopivat yrityksen tarpeisiin. Jääskeläinen suositteleekin Lemonsoftia erityisesti pk-yritysten ohjelmistokumppaniksi.

— Aiomme myös itse jatkaa Lemonsoftin palveluiden käyttämistä. Takanamme on pitkä yhteistyö, emmekä näe syytä vaihtaa toimittajaa.

 

Uudenmaa-Ohutlevy-Oy-logo

 

Uudenmaan Ohutlevy Oy on keravalainen ohutlevyaihioiden sekä -komponenttien sopimusvalmistaja ja kokoonpanija. Yrityksen asiakaskunta koostuu terveydenhuollon laitteiden sekä sähköelektronisten laitteiden valmistajista. Uudenmaan Ohutlevy työllistää 24 vakituista työntekijää ja sen liikevaihto vuonna 2021 oli 4,3 milj. €