Lemonsoftin kyltit nousevat Vaasan Hietalahteen

Julkaistu: 08.09.2022

Aiheet: . Uutiset

LemonsoftStadion2 pieniVaasalainen ohjelmistotalo Lemonsoft Oyj on solminut Vaasan Palloseuran kanssa viisivuotisen yhteistyösopimuksen. Vaasalaiset kokoontuvat jatkossa paikallisseuransa kotikentälle uusien kylttien alle, sillä Elisa Stadionin nimi vaihtuu Lemonsoft Stadioniksi. Lemonsoft on merkittävänä paikallisena yrityksenä Vaasan Palloseuralle tärkeä yhteistyökumppani.

— Vaasa on Lemonsoftin kotipaikkakunta, jossa myös suuri osa henkilöstöstämme työskentelee. Tämä on Lemonsoftilta investointi vaasalaiseen jalkapalloon sekä paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin, kertoo Lemonsoftin toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti.

Sopimus on tärkeä Lemonsoftille myös rekrytointi- ja työnantajanäkökulmasta. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet houkuttelevat Vaasaan potentiaalisia työntekijöitä, mikä kasvattaa alueen elinvoimaisuutta ja vahvistaa sen elinkeinoelämää. Lemonsoft työllistää Suomessa noin 200 henkilöä, joista 80 työskentelee Vaasassa.

Lemonsoft ja Vaasan Palloseura tulevat jatkossa järjestämään Lemonsoft Stadionilla tapahtumia niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin.

— Yhteistyösopimuksen tavoitteena on luonnollisesti Lemonsoft Stadionin tunnettavuuden kasvu koko Suomessa. Tämä auttaa meitä rekrytoinnin lisäksi asiakashankinnassa ja brändin rakentamisessa.

 

Lemonsoft Oyj on kotimainen SaaS-ohjelmistoyhtiö, jonka osake on listattu First North -markkinapaikalla. Lemonsoftin päätoimipaikka on Vaasassa. Yritys tarjoaa ohjelmistoratkaisuja liiketoiminnan tarpeisiin erityisesti teollisuus- ja tukkualoilla. Vuonna 2021 Lemonsoftin liikevaihto oli 17,2 milj. €. Yritys työllistää n. 200 henkilöä.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Kari Joki-Hollanti
Toimitusjohtaja
+358 44 73092 71

Jan-Erik Lindfors
Varatoimitusjohtaja
+358 50 382 3331