Vahvistamme tukku- ja teollisuustoimialoja yritysostolla

Julkaistu: 10.05.2022

Aiheet: . Uutiset

Lemonsoft Oyj ostaa teollisuuden ja tukkukaupan kuljetusten hallinnan optimointiin erikoistuneen ohjelmistoyhtiö Logentia Oy:n koko osakekannan. Kaupan myötä Lemonsoft vahvistaa tarjoomaansa teollisuuden ja tukkukaupan toimialoilla ja tarjoaa asiakkailleen lisää mahdollisuuksia tehostaa toimintaansa optimoimalla kuljetuspalveluiden käyttöä. 

Logentia Oy on kuljetusten hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijayritys, joka tarjoaa kuljetussopimusten läpinäkyvyyden tuomat hyödyt teollisuudelle, tukkukauppiaille ja verkossa toimiville vähittäiskauppiaille. Järjestelmä optimoi kuljetusvalinnan, eliminoi laskutusvirheitä, parantaa toimitusvarmuutta ja vähentää kuljetusten hallintaan kuluvaa aikaa. Logentialla on vahva asema kuljetuspalveluiden optimointiin liittyen Suomessa sekä kasvavasti myös muissa Pohjoismaissa. Yhtiö työllistää yhteensä 13 asiantuntijaa Helsingin toimipisteessään.

Logentia Oy raportoidaan 1.6.2022 alkaen osana Lemonsoft-konsernia. Logentia Oy:n perustajat Tapio Teppo ja Eero Valovirta jatkavat yhtiön palveluksessa ja Tapio Teppo jatkaa Logentia Oy:n toimitusjohtajana.

Lemonsoft Oyj:n toimitusjohtaja Kari Joki-Hollanti

”Olemme tehneet Logentian kanssa yhteistyötä jo aiemmin, ja tämä kauppa syventää sitä entisestään. Voimme nyt tarjota asiakkaillemme lisää työkaluja heidän liiketoimintansa parhaaksi. Logentian ratkaisut ovat moderneja ja erittäin hyvin toteutettuja, ja uskommekin asiakkaidemme arvostavan palveluiden kautta saatavien kustannusten ja resurssien säästöjä. Olemme myös iloisia saadessamme lisää ammattilaisia joukkoomme ja toivotamme logentialaiset tervetulleiksi.”

Logentia Oy:n toimitusjohtaja Tapio Teppo:

”Lemonsoft on meille hyvä kumppani ja nyt pääsemme itsekin osaksi kasvavaa ja dynaamista yhtiötä, jossa Logentian ohjelmistoja on hyvä kehittää jatkossakin. Näemme yrityskaupan oivallisena mahdollisuutena tuoda myös omille asiakkaillemme Lemonsoftin laajan tarjooman sekä isomman organisaation tuen ja hyödyt. Uskon, että yrityskaupan myötä olemme entistäkin vahvempia ja voimme tuoda yhä useammalle yritykselle kustannustehokkuutta.”