Lemonsoft vahvistaa rakennusalan tarjoomaansa ostamalla Talosoftan

Julkaistu: 09.06.2021

Aiheet: . Uutiset

Lemonsoft Oy ja Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy ja ovat sopineet liiketoimintakaupasta, jossa rakentamisen ja asumisen ERP-järjestelmä Talosofta siirtyy Lemonsoft Oy:lle heinäkuusta 2021 alkaen. Talosofta on pienille ja keskisuurille rakennus-, saneeraus- sekä talotekniikkatoimijoille suunnattu verkkopohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, jonka vuoden 2020 liikevaihto on noin 1,0 miljoonaa euroa. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

” Rakennusalan asiakkaamme ovat pitkään toivoneet kustannuslaskentaa täydentämään Lemonsoftin ratkaisuja. Nyt voimme Talosoftan avulla tarjota asiakkaillemme kokonaisratkaisun yhdeltä luukulta. Tämä hankinta vahvistaa entisestään rakennusalan asemaa yhtenä Lemonsoftin liiketoiminnan tukipilarina” kertoo Lemonsoftin rakennustoimialan johtaja Sami Eromäki.

”Keskitymme Alma Consumerin strategiassa asunto- ja autokaupan digitaalisiin palveluihin, vertailupalveluihin ja mediaan. Näin laajentuminen rakennusalan ERP-liiketoimintaan ei ole enää toimintamme keskiössä. Vastaavasta syistä luovuimme aiemmin NettiKoti-liiketoiminnasta. Kiitämme Talosoftan sitoutunutta tiimiä ajasta Almalla”, Alma Consumerin johtaja Kari Kivelä sanoo.

Lisätietoja:

Sami Eromäki, rakennustoimialan johtaja, Lemonsoft Oy, 044 714 8328

Kari Kivelä, johtaja, Alma Consumer, 010 665 2032

Talosoftasta löydät tietoa verkkosivuilta.

Alma Median lehdistötiedote >>