Lemonsoft kokemuksia: Aallon Turku Oy:n asiakastarina

Julkaistu: 03.11.2022

Aiheet: Asiakastarinat . Talous / HR

”Lemonsoft vauhdittaa kasvuamme”

Aallon Turku käyttää Lemonsoftin taloushallinto-ohjelmistoa. Yrityksen kehitys- ja tiimipäällikkö sekä Lemonsoftin pääkäyttäjä Sari Mattilan mukaan Lemonsoftia käyttävien asiakkaiden laatu houkutteli Aallon Turun ottamaan Lemonsoftin käyttöönsä.

— On asiakkaita, jotka etsivät erityisesti Lemonsoftia käyttävää tilitoimistoa. Juuri hiljattain eräs iso asiakaskandidaatti toivoi meiltä löytyvän nimenomaan Lemonsoft-osaamista. Lemonsoft on tuonut meille lisää asiakkaita, joista osa on meidän mittakaavassamme merkittävän kokoisia kokonaisuuksia. Ohjelmiston käyttöönotolla voi siis ajatella olleen tässäkin mielessä suoraa hyötyä yrityksemme liiketoiminnalle.


Käyttäjäystävällisyys tekee uusien asiakkaiden vastaanottamisesta helppoa

Mattilan mukaan Lemonsoftissa korostuvat käyttäjäystävällisyys, helppokäyttöisyys ja selkeys. Toimintalogiikka säilyy ohjelman sisällä muuttumattomana, mikä nopeuttaa sen omaksumista ja helpottaa käyttöä entisestään. Lemonsoft ei ole myöskään tiettyyn paikkaan sidottu, vaan järjestelmään pääsee mistä ja milloin tahansa.

— Lemonsoftin käyttäjäystävällisyyden ansiosta yrittäjien on helppo käyttää ohjelmaa itse. Ongelmatilanteissa mekin pystymme neuvomaan heitä, sillä ohjelma on niin tuttu. Tämä säästää aikaa ja pudottaa tarpeettomia välivaiheita pois. Tilitoimiston kannalta käyttäjäystävällisyyttä lisää myös se, että meidän on helppo ottaa vastaan uusia asiakkaita. Siirtoprosessi on selkeä ja hoidetaan yhteistyössä Lemonsoftin kanssa.


Ripeä asiakaspalvelu pitää työt käynnissä

Mattila kiittelee Lemonsoftia myös sujuvasta asiakaspalvelusta. Kun ongelma ilmenee esimerkiksi sellaisessa ohjelmiston osassa, johon tilitoimistolla itsellään ei ole pääsyä, on tärkeää, että asiakaspalvelusta saa ripeästi apua. Nopea apu ongelmatilanteissa takaa sen, että työt eivät pääse viivästymään.

— On oikeasti todella iso asia, että Lemonsoftin asiakaspalvelun saa puhelimella kiinni.

Mattila suosittelee Lemonsoftia erityisesti pk-yrityksille, jotka haluavat ulkoistaa taloushallintonsa tilitoimistolle joko osittain tai kokonaan, mutta kuitenkin seurata toimintoja myös itse. Etenkin ERP-toimintojen kytkentä osaksi taloushallintoa saa Mattilalta kiitosta.

— Lemonsoft on kehityksen tiellä ja he ottavat hommansa tosissaan. Olemme yhteistyöhömme tyytyväisiä.

 

Aallon Turku Oy on osa valtakunnallisesti toimivaa Aallon Group -konsernia. Aallon Turun asiakaskuntaan kuuluu niin yksinyrittäjiä kuin suuria konsernikokonaisuuksiakin. Yritys tarjoaa asiakkailleen päivittäisten talous- ja palkkahallintopalveluiden lisäksi vaativaa taloushallinnon erikoisosaamista sekä juridisia palveluja. Aallon Turun liikevaihto oli vuonna 2021 noin 5 milj. € ja yhtiö työllistää yli 60 henkilöä. https://aallongroup.fi/

aallon_logo_rgb