Vaihde: 010 328 1000

Service Desk: 010 328 1010

Viicon Oy

Julkaistu: 30.04.2019

Aiheet: Asiakastarinat . Talous / HR

« takaisin lemonnews etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!

Kokonaisvaltainen järjestelmä edesauttaa myyntiä: ”Lemonsoftin kanssa olemme saaneet isompia asiakkaita.”

Niina-Asujamaa-leikattuViicon Oy:n toimitusjohtaja Niina Asujamaa haluaa virkistää taloushallintoalan imagoa. Perinteinen ala ei ole enää vain staattista lukujenhallintaa, vaan digitaalisuuden myötä mahdollisuuksia täynnä: ”Olen rummuttanut sähköisyyden ilosanomaa ja oppilaitostenkin puolella pyrkinyt siihen, että mielikuva taloushallinto- ja kirjanpitotyöstä muuttuu. Oikeastaan ei voi puhua enää pelkästään kirjanpidosta.” Asujamaa kertoo, että asiakkaille on mahdollista tarjota kattava palvelukokonaisuus, joka lähtee ostolaskujen vastaanotosta aina veroilmoituksiin ja maksuliikennepalveluihin asti. ”Yhteiskäyttöinen järjestelmä mahdollistaa myös laajemmat palvelut.”

Lemonsoft ja Viicon ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2010 alkaen, samalla kun yhteiskäyttöjärjestelmät tekivät tuloaan. ”Heti alusta alkaen Viicon Oy:n strategia oli, että teemme asiakkaan kanssa samassa ohjelmistoympäristössä. Lemonsoft siis sopi hyvin Viiconin kokonaisuuteen vaihtoehdoksi.” Niina Asujamaa korostaa, että juuri vahva kokemus monissa yhteiskäyttöjärjestelmissä toimimisesta on yrityksen kilpailuetu. Lemonsoft tilitoimistokumppanuuden myötä yrityksessä on tietoa ohjelmasta laajemmin kuin vain tilitoimiston perspektiivistä. ”Jos ajattelee pk-sektorin yritykselle sopivaa ERP-järjestelmää, jossa on laajat toiminnallisuudet, kyllä siinä Lemonsoft on ylivoimainen hintalaatusuhteeltaan.”, Asujamaa huomioi.

Yhteistyö Viiconin ja Lemonsoftin välillä on aktiivista. Asujamaa kertoo, että järjestelmäosaamista pidetään yllä säännöllisillä koulutuksilla, jolloin yrityksessä on jatkuvasti ajankohtaista tietotaitoa palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Vastavuoroisesti Viiconin asiantuntijat keskustelevat Lemonsoftin kanssa alan työkalujen kannalta keskeisistä huomioista. ”Pääsemme antamaan omaa panostamme ja olemaan mukana tuotekehityksessä. Näkemyksiämme kehityskohteista on otettu aika hyvin huomioon.”

Toimitusjohtaja Niina Asujamaan näkemyksen mukaan Lemonsoftin parhaita ominaisuuksia ovat monipuolisuus, nopea käyttöönotto ja kilpailukyky. ”Lemonsoftin kanssa olemme saaneet isompia asiakkaita. Järjestelmää käyttävän asiakkaan on helppo lähteä laajentamaan toiminnollisuuksia, ottaa käyttöön logistiikan työkaluja, CRM:ää ja projektinhallintaa. Nämä asiakkaat ovat kohderyhmäämme, jotka tarvitsevat jotain muuta kuin ostolaskun kierrätyksen. Kokonaisvaltaisuus on se juttu.” Asujamaa korostaa.

 Logo

VIICON OY LYHYESTI

  • Vuonna 2009 perustettu tilitoimisto
  • Päätoimipiste Vaasassa, muut toimipisteet Tampereella ja Jurvassa
  • Työllistää 34 työntekijää
  • Lue lisää: www.viicon.fi


Oletko hankkimassa ensimmäistä toiminnanohjausjärjestelmää? Kenties vaihtamassa vanhaa uuteen ja ehompaan?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

« takaisin lemon news etusivulle

Lemonsoft

Tilaa uutiskirje!