Lemonsoft kokemuksia: Viicon Oy asiakastarina

Julkaistu: 30.04.2019

Aiheet: Asiakastarinat . Talous / HR

”Olemme saaneet Lemonsoftin myötä isompia asiakkaita”Niina-Asujamaa-leikattu

Vaasa VIICON Oy tarjoaa asiakkailleen taloushallinnon palveluja heidän omissa ohjelmistoympäristöissään. Alkuaikoinaan yritys käytti liiketoimintajohtaja Niina Asujamaan mukaan ohjelmaa, jossa oli ainoastaan taloushallintoon liittyviä toimintoja, mutta siirtyi lopulta käyttämään Lemonsoftia sen monipuolisuuden vuoksi.

— Tavoitteenamme oli saada uusia ja isompia asiakkaita, ja sen olemme Lemonsoftin avulla saavuttaneet. Käytämme useita eri ohjelmia, mutta eniten uusia asiakkaita meille on tuonut nimenomaan Lemonsoft. Siitä on ollut ihan suora hyöty.

Asujamaan mukaan uusien ja isompien asiakkaiden saaminen johtuu Lemonsoftin kokonaisvaltaisuudesta – se on kokonainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää on muitakin toiminnallisuuksia kuin taloushallinnon työkaluja. Kun useammat yrityksen tarpeet hoituvat yhdellä ohjelmistoratkaisulla, henkilöstön aikaa ja resursseja vapautuu eri ohjelmistojen välillä seilaamisesta omaan asiakastyöhön. Se myös selkeyttää muun muassa ohjelmiston ylläpitoa sekä mahdollisten ongelmatilanteiden selvittämistä.

Nappiratkaisu niin isoille kuin kasvutarinansa alussakin oleville yrityksille

Vaikka Lemonsoftin ohjelmistoratkaisuilla voi parhaimmillaan hoitaa suuren yrityksen koko toiminnanohjauksen, Asujamaan mukaan se on oiva ratkaisu myös pienemmille toimijoille. Yrityksen alkutaipaleella kokonainen toiminnanohjausjärjestelmä voi tuntua turhan järeältä ratkaisulta. Tällöin Lemonsoftin modulaarisuus osoittautuu tärkeäksi ominaisuudeksi.

— Alussa voi ottaa käyttöön vaikkapa taloushallinnon moduuleja ja lisätä aina uutta liiketoiminnan kasvaessa. Esimerkiksi kasvuyrityksille tämä ratkaisu on todella hyvä ja järkevä sekä hinnaltaan että palvelurakenteeltaan. Asiakas maksaa ainoastaan niistä toiminnoista, joita tarvitsee.

Palveluun tyytyväisen Asujamaan mukaan Viicon jatkaa yhteistyötään Lemonsoftin kanssa jatkossakin.

— Käytämme Lemonsoftia asiakastöissämme tulevaisuudessakin. Suosittelen ehdottomasti heidän palveluitaan pk-sektorin yrityksille, esimerkiksi tukkuliiketoimintaan tai teollisuuteen.

 Logo

Vaasa VIICON Oy on Rantalainen-konserniin kuuluva tilitoimisto. Viicon tarjoaa asiakkailleen talous-, henkilöstö- ja palkkahallinnon lisäksi erilaisia talouden asiantuntijapalveluja sekä ohjelmistopalveluja. Viiconin liikevaihto on n. 4 milj. € ja sen henkilöstöön kuuluu n. 50 talous- ja palkkahallinnon asiantuntijaa.


Lue lisää: www.viicon.fi